Apple CarPlay Old

KDMX8021DABS
Kenwood DMX8021DABS 7″ Trådløs Carplay Wifi Multimedie
kr. 5.499,00
KSASMML101FTC
Carplay Ford Transit Custom 2014-2023
kr. 4.998,75
KDMX7520DABS
Kenwood DMX7520DABS Multimedia center 6.8″ med DAB+
kr. 4.899,00
KSDMX5020FT
CarPlay Ford Transit V363 2014- kit
kr. 4.500,00
KDMX5020BTS
Kenwood DMX5020BTS Multimedia carplay Android auto
kr. 2.799,00
ASMML550
Trådløs Apple Carplay/Android Auto Dongle
kr. 1.248,75
Apple CarPlay Old

Brug din iPhone håndfrit, smart og sikkert med Apple CarPlay. Apple CarPlay er et multimediesystem, der tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder samtidig med, at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Håndfri telefonopkald, sms, musik og meget mere
CarPlay bruger Siri Stemmekontrol, så du kan få trinvis rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere uden at slippe rattet. CarPlay fungerer endda med de indbyggede kontrolelementer i din bil – som berøringsskærm eller knapper. Vil du også gerne have Apple CarPlay i din bil, så kan du købe systemet hos Carvision og koble det til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm.

En brugerflade du kender fra din iPhone
Med Apple Carplay skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din iPhone. Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon, finder du i App Store en lang række CarPlay Apps. Apple CarPlay åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen.

En stor del af vores CarPlay udvikling IDCORE, er lokaliseret i Exeter i England og har mange års erfaring i automotiv entertainment. De leverer innovative retrofit CarPlay kvalitets produkter uden at gå på kompromis og sikrer dig som slutbruger et professionelt produkt. Med interne hardware- og software udviklere, har vi en konstant produktudvikling af højeste kvalitet samt en effektiv support. Når et CarPlay system monteres i forbindelse med bilens radio system, vil alle funktioner bibeholdes, men såfremt man ønsker at anvende CarPlay navigation med ruteangivelse i kombination med radio, så er man henstillet til at bruge Net- eller DAB-radio, som iøvrigt giver mange fordele.

Seneste skud på stammen er trådløse enheder, som netop er introduceret i Audi, BMW og Mercedes og andre følger løbende.

Hvad er Apple CarPlay?
Apple CarPlay er et multimediesystem, der fungerer sammen med din iPhone. På telefonen ligger allerede en række apps, du kan bruge til Apple CarPlay, fx den stemmestyrede SMS- og telefonfunktion, der hjælper dig med at kommunikere håndfrit, når du er undervejs. Også Apple Maps, der udstyrer din bil med et navigationsanlæg, der er nemt at bruge, ligger allerede på din iPhone. Ved at bruge Siri Apples stemmestyringsfunktion kan du altså sende SMSer og styre din CarPlay navigation uden at slippe rattet.

Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon finder du i App Store en lang række CarPlay Apps ved at søge på CarPlay. Mange er gratis, mens nogle kræver betaling. Blandt det store udvalg af apps finder du fx en lang række digitale radiostationer, podcasts og nyheds- og sportsstationer fra hele verden, hvor du kan finde noget for enhver smag. Der fås også Apple CarPlay Apps, der kan afspille lydbøger, og du kan også bruge velkendte musiktjenester som Tidal og Spotify.

Med Apple CarPlay skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din iPhone.

Apple CarPlay åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen. Gå på opdagelse i App Store og find lige præcis de apps, der kan hjælpe dig på din køretur – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Smartphone-integration med Apple CarPlay
Apple CarPlay giver dig mulighed for at anvende din iPhone håndfrit i bilen på sikker, smart og sjov måde. Systemet tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder, samtidig med at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Hvordan får jeg Apple CarPlay?
I mange nyere biler kan Apple CarPlay efterfølgende integreres og kan kobles til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik eller trådløst, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm. Apple CarPlay kræver altså at multimedieanlæg og telefon kobles sammen med et kabel eller trådløs opkobling,

Vores CarPlay løsninger understøtter følgende bilmodeller.:
Audi, BMW, Citroën, Mercedes, Mini, Porsche, Peugeot, Toyota, VW, Landrover.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan Apple CarPlay kan installeres i din bil, kan du altid kontakte vores kundeservice på: [email protected] – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vis Mere