BMW Apple CarPlay

Find bil ud fra model og mærke

ASMML3300
CarPlay BMW CCC 2004-2009 & Android auto
kr. 6.124,00
ASMML3600
Carplay BMW F serie CIC system 2011-2013
kr. 5.499,00
ASMML3100
CarPlay Trådløst til BMW & Mini med NBT...
kr. 5.499,00
ASMML3200
CarPlay BMW & Mini med NBT EVO skærm
kr. 5.499,00
ASMML3500
CarPlay BMW & Mini med CIC skærm system
kr. 5.499,00
ASMML500
Trådløs Apple Carplay dongle OE + Kenwood
kr. 945,00
ASMML3150USB
1 meter USB forlængerkabel
kr. 73,75
BMW Apple CarPlay

Få Apple CarPlay i din BMW

Hvis du har en BMW, hvor du ønsker at eftermontere Apple CarPlay er du kommet til det rette sted. Apple CarPlay er en teknologi, der gør det muligt for dig at få adgang til dine iPhone-funktioner på en sikker og intuitiv måde – mens du kører. Dette gør det muligt for dig at foretage opkald, sende og modtage beskeder og få vejledning til din destination ved hjælp af navigationen, som du kender fra din telefon. Yderligere kan du få adgang til din yndlingsmusik og de spillelister du måske har oprettet i din musikapp. Alt dette uden at miste dit fokus på vejen og trafikken.

Se om din BMW-model kan få Apple Carplay

Apple CarPlay er tilgængelig for BMW’er i følgende modeller og serier: Apple CarPlay BMW 5 serien fra 2011-2016, Apple CarPlay BMW 2 serien fra 2014-2018, Apple CarPlay BMW 3/4-serie fra 2012-2018 og Apple CarPlay BMW 1 serie fra 2011-2017. Dette betyder, at hvis du ejer en af disse BMW-modeller, kan du få Apple CarPlay installeret i din bil ved eftermontering. For at Apple CarPlay fungerer skal du have en iPhone 5 eller nyere model, samt den nyeste version af iOS. Når du har forbundet din iPhone til din BMW med Apple CarPlay, vil du se en Apple CarPlay-skærm på bilens integrerede skærm. Herfra kan du vælge og bruge de apps, du har installeret på din iPhone, som er tilgængelige med Apple CarPlay. Apple CarPlay vil ligeledes benytte bilens eget lydsystem. Det eksisterende originale system med BMW fabriksradio og BMW iDrive skærmkontrol bevares, og du kan selv skifte mellem de to systemer når som helst. Til at navigere rundt på din iPhone under kørsel kan du via Apple CarPlay benytte stemmestyring med Siri for at foretage opkald, indtale beskeder til afsendelse og modtage beskeder ved oplæsning. Du behøver altså ikke sidde og fumle ved skærmen, mens du også har dit fokus på vejen. 

Køb Apple CarPlay hos CarVision

Hvis du er interesseret i at få Apple CarPlay installeret i din BMW, kan du tage et kig på vores udbud af systemer til netop din BMW. Brug vores søgefunktion, hvor du kan indtaste netop din model. Hvis det alligevel ikke er til at finde rundt i, så giv os endelig et kald, så skal vi være behjælpelige med at finde den rette løsning. Vi står også gerne for installeringen af 

Apple CarPlay til BMW i din bil. Vi kommer sågar gerne ud til dig for at montere systemet i din bil – nemt og bekvemt, så du bare kan glæde dig til at det virker. 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Apple Carplay til BMW

Kan jeg få Apple Carplay til BMW?

Ja, det kan du. I de fleste nyere biler er der mulighed for Apple CarPlay fra fabrikkens side, og hos CarVision er det muligt at købe en eftermontering til de ældre modeller. Vi hjælper også gerne med installationen af systemet – så er du klar til at komme på vejene med sikker adgang til din iPhone. 

Vis Mere