Alfa Romeo bakkamera systemer

Find bil ud fra model og mærke

CV300-249
Bakkamera Interface 5″ Uconnect Fiat, PSA, Jeep
kr. 3.499,00
SVKB100700
Spejl monitor 7,4″ med 2 bakkamera input
kr. 2.490,25
SV-WT473
Prof Wifi transmitter med optage og foto funktion...
kr. 1.899,00
SVKB100740
Universelt mini kugle kamera med 4 monterings adaptere
kr. 1.599,00
SVKB100720
Bakkamera mini front/bak 170°, CMOS, NTSC
kr. 999,00
Alfa Romeo bakkamera systemer

Ønsker du at opgradere din Alfa Romeo med et bakkamera? Så er du kommet til det rette sted. Hos Carvision har vi mulighed for både at hjælpe dig med dele og montering. 

Her på siden kan du nemt finde det Alfa Romeo bakkamera, som passer til netop din bil. Det kan du, fordi vi har en bilkonfigurator, som kan sortere vores produkter til kun at vise dem, som passer til din bil. Den bruges nemt ved at indtaste få oplysninger om din bil. 

Herefter får du typisk vist forskellige modeller, som passer til din bil – her har du mulighed for at vælge mellem forskellige funktioner og priser. Udover de viste modeller kan vi også levere til Stelvio, Giulia og Giulietta. 

Alfa Romeo bakkamera pris

Hvis du søger et bakkamera til Alfa Romeo, så kan du helt sikkert finde det her på siden. Vi kan klare bakkameraer til de fleste biler og modeller. Så bakkamera Alfa Romeo kan vi også sagtens klare. Prisen på disse afhænger af funktionerne og modellerne. Derudover har det naturligvis også en betydning, om du selv kan montere det, eller om du ønsker at tilkøbe hjælp til at montere det.

Montering af bakkamera Alfa Romeo

Hvis du har brug for hjælp til eftermontering af bakkamera Alfa Romeo, så er det muligt at tilkøbe montering, når du køber vores bakkamerasystemer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til montering, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Optimal sikkerhed – Få monteret et bakkamera

Ved at få monteret et bakkamera i din bil, vil du opnå højere sikkerhed. Det skyldes, at det vil være lettere at orientere sig bagud. Med et bakkamera får du et bedre udsyn bag din bil, og mindsker dermed risikoen for at overse mennesker, dyr eller andre genstande, hvilket i sidste ende også giver bedre kørekomfort.

Herunder finder du nogle af de typisk stillede spørgsmål.

Hvad koster bakkamera til Alfa Romeo?

Prisen på et bakkamera til en Alfa Romeo afhænger af hvilken Alfa Romeo, som du har samt hvilket bakkamera du ønsker. Ved at indtaste din bil oplysninger her på siden, får du et overblik over de forskellige muligheder, samt priserne på dem. 

Kan man eftermontere bakkamera i Alfa Romeo?

Det kan man som regel sagtens. Det kræver dog noget teknisk viden. Hvis du ikke har mulighed for at eftermontere det selv, har du også mulighed for at tilkøbe montering, når du køber et bakkamera gennem Carvision. 

Hvordan ved jeg at et bakkamera passer til min Alfa Romeo?

Når du skal finde det bakkamera, som passer til din Alfa Romeo, så kan du bruge vores smarte bilkonfigurator. Her indtaster du din bil oplysninger, og derefter får du en oversigt over de bakkameraer, som passer til netop din bil.

Vis Mere