Citroën bakkamera systemer

Find bil ud fra model og mærke

CV300-100
Bakkamera kit PSA Berlingo og Partner
kr. 4.431,25
CV300-580
Bakkamera interface Citoën DS7
kr. 3.749,00
ASMMMPSA9000
Bakkamera kit Peugeot 208 (NAC) med kamera
kr. 3.749,00
SVKB100731
Trådløst 7″ bakkamera sæt campingvogn m.m.
kr. 3.299,00
ASMMMPSA4000
Bakkamera Interface PSA med SMEG skærm
kr. 3.199,00
ASMMMPSA8000
Bakkamera Peugeot/Citroën/Toyota/Opel NAC
kr. 2.999,00
SVKB100700
Spejl monitor 7,4″ med 2 bakkamera input
kr. 2.490,25
SV-MO700127DC
Monitor 7″ med 1 kamera indgang
kr. 2.249,00
SV-WT473
Prof Wifi transmitter med optage og foto funktion...
kr. 1.899,00
SVKB100710
Bakkamera Peugeot, Fiat, Opel & Toyota Proace 2016>
kr. 1.799,00
SVKB100709-1
Bakkamera PSA Partner & Berlingo
kr. 1.799,00
SVKB100740
Universelt mini kugle kamera med 4 monterings adaptere
kr. 1.599,00
SVKB100720
Bakkamera mini front/bak 170°, CMOS, NTSC
kr. 999,00
Citroën bakkamera systemer

Er du på udkig efter et bakkamera til din Citroën? Så er du havnet på rette side. Her finder du nemlig vores udvalg af bakkameraer og interfaces, som passer til de fleste af Citroëns modeller. Du finder blandt andet bakkamera Citroën C3, bakkamera Citroën C4, bakkamera Citroën C1.

Hvis det er bakkamera Citroën Cactus, som du er på udkig efter, så er det også muligt at finde her. Når du skal finde det rette bakkamera til netop din Citroën, så indtaster du blot bilens årgang og model, derefter får du vist, hvilke bakkameraer der passer til din bil. Hvis du er på udkig efter vores fulde udvalg af bakkameraer, så finder du hele udvalget lige her.

Du kan også læse vores anden guide til, hvordan du finder det helt rette bakkamera til din bil. Ellers kan du altid kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette til din bil – hvad end det er til privat eller erhverv.

Øg sikkerheden med et bakkamera

Vi kender det alle. Man kigger sig febrilsk over den ene og den anden skulder for at være helt sikker på, at man hverken har overset noget på den ene eller anden side bag bilen. Hvis du ønsker at slippe af med denne følelse, så kan et bakkamera være et rigtig godt hjælpeværktøj.

Og selvom din bil ikke er født med et bakkamera, så er det i mange tilfælde muligt at få eftermonteret, der er derfor ingen grund til at se sig om efter en ny bil, hvis du er glad for den, som du har.

I stedet kan du give den en lille opgradering, og vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at fortryde det. Hvis du indtaster oplysningerne på din bil her på siden, så får du vist vores udvalg af bakkamera og interfaces til netop din Citroën.

Læs med her for at se vores store udvalg af bakkamera monitorer.

Større tryghed med bakkamera til Citroën

Den klart største grund til at mange vælger at anskaffe sig et bakkamera er den øgede tryghed, det vil være med til at give. Det hænger især sammen med, at ens sikkerhed bliver øget, som beskrevet ovenfor.

Der er for mange en stor tryghed i at have frit udsyn bag bilen, når man bakker. Vigtigst af alt, ønsker du naturligvis ikke at køre andre ned, når du bakker. For det andet så vil du heller ikke beskadige din bil.

Der kan komme mange slemme skader bag på bilen, hvis man bakker ind i et skilt, en sten eller andet, som har været i en blind vinkel eller som du har overset i dine spejle. Med et bakkamera installeret kan du få et frit udsyn bagtil, hvilket kan give dit en stor tryghed.

Du kan blandt andet få et bakkamera til Citroën C1, et bakkamera til Citroën C3 og et bakkamera til Citroën C4.

Montering af bakkamera til Citroën

Hvis du ikke allerede har et bakkamera installeret i din bil, kan du få det monteret efterfølgende. Dog kan det godt være en smule kompliceret, hvis det ikke er noget, som man har gjort før.

Det kræver nemlig noget teknisk viden at få et bakkamera til Citroën monteret helt korrekt. Men frygt ikke – den viden har vi her hos Carvision! Når du køber et bakkamera til Citroën, kan du tilkøbe montering. Så slipper du for at skulle sætte dig ind i det hele, og du sikrer dig, at dit nye bakkamera fungerer.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring bakkamera til Citroën.
Hvad koster bakkamera til Citroën?
Prisen på bakkameraer til Citroën afhænger både af, hvilket bakkamera du ønsker, samt om du kan montere det selv, eller dette skal medregnes i prisen. Hvis du indtaster din bils oplysninger får du vist hvilke bakkameraer, der passer til din bil samt priserne på dem. 

Kan man eftermontere bakkamera i Citroën?
I mange tilfælde er det ikke et problem at eftermontere et bakkamera i en Citroën. Det kommer naturligvis an på model og årgang, men i mange tilfælde er det muligt. 

Hvordan ved jeg at et bakkamera passer til min Citroën?
Når du skal finde det bakkamera, som passer til netop din Citroën, kan du her hos Carvision indtaste din bils oplysninger og derefter få vist de bakkameraer, som passer til netop din bil. 

Vis Mere