Skoda bakkamera systemer

Find bil ud fra model og mærke

CV300-360N
Bakkamera interface til VAG 8″ MIB II systemer
kr. 4.000,00
CV300-999N
Bakkamera interface MIB III VW Transporter 6.1 m.m
kr. 3.675,00
CV300-309
Bakkamera Interface MIB & MIBII Audi, VW, Seat...
kr. 3.499,00
SVKB100727
Bakkamera håndtag Audi, VW og Skoda komplet sæt
kr. 2.887,45
SVKB100700
Spejl monitor 7,4″ med 2 bakkamera input
kr. 2.490,25
SV-WT473
Prof Wifi transmitter med optage og foto funktion...
kr. 1.899,00
SVKB100740
Universelt mini kugle kamera med 4 monterings adaptere
kr. 1.599,00
SVKB100724
Bakkamera håndtag Audi-VW-Skoda skrå hjørner i bunden
kr. 1.499,00
SVKB100725
Bakkamera Audi, VW, Seat, Skoda bagklap håndtag
kr. 1.499,00
SVKB100728
Bak kamera håndtag Audi A1 & Skoda med...
kr. 1.499,00
SVKB100720
Bakkamera mini front/bak 170°, CMOS, NTSC
kr. 999,00
Skoda bakkamera systemer

Her på siden finder du forskellige Skoda bakkamera til de fleste af Skodas bilmodeller – blandt andet Skoda Fabia bakkamera og Skoda Octavia bakkamera. Gennem bilkonfiguratoren her på siden, kan du finde det bakkamera, som passer til netop din Skoda. Ofte vil du finde flere forskellige muligheder, alt efter hvilke funktioner og teknik, du ønsker.

Priser på bakkamera til Skoda

Når du er på udkig efter et bakkamera til din Skoda, så er første step at finde de bakkameraer, der er kompatible med din Skoda. Dette kan du nemt finde ud af med vores bilkonfigurator. 

Dernæst vil du som regel opleve, at der er nogle forskellige valgmuligheder, og herunder også forskellige priser. Prisen afhænger blandt andet af systemet og funktionerne. Hvis du selv kan montere bakkameraet, slipper du for omkostninger i forhold til montering, og hvis ikke så skal du lægge disse oven i prisen på bakkameraet for at komme frem til den endelige pris. 

Montering af bakkamera Skoda

Hvis du selv har den tekniske viden og erfaring, er det muligt for dig at montere dit nye Skoda bakkamera selv, men hvis det ikke er tilfældet, så hjælper vi dig gerne. Vi har blandt andet hjulpet med eftermontering af bakkamera til Skoda Octavia, Superb og Fabia. 

Oplev højere sikkerhed med et bakkamera

Langt de fleste som vi taler med, kender til følelse af at have svært ved at orientere sig bagud, og bruge længere tid på at kigge sig febrilsk over skulderen, skiftevis til højre og venstre, for at være helt sikker på, at man ikke har overset nogen eller noget, når man bakker. Med et bakkamera vil du opleve, at dette er langt lettere. Her får du fuldt udsyn bag bilen, og særligt også i blinde vinkler, eller i højder som du normalt ikke kan se gennem ruden. Man skal naturligvis stadig orientere sig, men et bakkamera er et rigtig godt hjælpeværktøj til orientering bagud. 

Herunder finder du nogle af de typisk stillede spørgsmål.

Hvad koster et bakkamera til Skoda?

Et bakkamera til en Skoda kan købes i forskellige prisklasser, der kommer an på hvilke Skoda du har, samt hvilket bakkamera du ønsker. Du har mulighed for at få et overblik over de forskellige bakkameraer, som passer til din bil her på siden.

Kan bakkamera eftermonteres i Skoda?

Det kan det som udgangspunkt sagtens. Her på siden finder kan du indtaste informationer om din bil, og derefter får du et overblik over de bakkameraer, som passer til netop din bil. 

Hvordan ved jeg at et bakkamera passer til min Skoda?

Hos Carvision har vi en smart bilkonfigurator, som gør det nemt at navigere rundt i de mange forskellige bakkameraer vi har. Når du indtaster din bils oplysninger, får du et overblik over tilbehør, som passer til netop din bil. 

Vis Mere