Bilalarm

Find bil ud fra model og mærke

MK75
T.75 – MetaTrak – Canbus Alarm m. Tracker
kr. 2.998,75
MTABS1343
CanBus alarm Digital inkl trådløs sirene
kr. 2.799,00
MTAHPS845
Patrolline Canbus alarm kit
kr. 2.162,75
MTABS0511
META Alarm system (FM7.10)
kr. 1.561,25
MTAHPA604P
Patrolline radar modul til kabinesikring
kr. 699,00
Bilalarm

Vi har en bredt udvalg af  alarmsystemer til forskellige køretøjer, og vores bilalarmer kommer fra de 2 førende i Europa, Meta Systems samt Patrolline som begge er førerende producenter til bilindustrien.

Disse produkter anvender nyeste CanBus teknologi i deres bilalarmer, således bilens datasystem og bilalarm enhed kommunikere sammen. Resultatet er en langt nemmere installation og en trådløs kommunikation til sirenen. Herved undgås kabeltræk fra motorrum gennem kabinen.

Generel virkemåde

Din bils original nøgle aktiverer alarm systemet, og du kan få bilens blinklys til at vise til/fra, og eller med lyd for til/fra. Bilens dørkontakter samt førerrum er overvåget, og kan nemt udbygges med varerumsovervågning , løftesensor eller kombineres med med en tracker eller flådesystem. Alarmen leveres med en smart advarselsdiode i en lækkert diskret kabinet, og med denne viser du ubudne gæster der er alarm i bilen, eller diagnose som viser hvad der har udløst din bilalarm. Kort og godt uovertruffen kvalitet uden nogen fejlalarmer.

Vis Mere