Loftskærme

SPAR 63%
ASMIT102DVD
Loftskærm 10,2″ m/DVD motoriseret
kr. 5.398,75kr. 2.000,00
SPAR 71%
ASMIT101DVD
Loftskærm 10,1″ med DVD motoriseret med mirrorlink
kr. 6.899,00kr. 2.000,00
Loftskærme

Her finder du vores udvalg af dvd flip ned loftskærme. Hold børnene beskæftiget, når du kører. Det øger sikkerheden under kørsel.

Vores sortiment strækker sig fra 9″ til 17″ loftskærmer og nogle med indbygget DVD-afspiller og HDMI-indgang. En stor del af disse dvd- loftskærme en motoriseret og er udstyret med en speciel kobling der sikre vandalisme, som f.eks. et barn manuelt trykker skærme på plads.

Så familie tiden på vejen er lige blevet meget bedre. Carvision´s underholdningssystemer er perfekt for dine passagerer som kan nyde en billedkvalitet i utrolig høj kvalitet, og nyde deres favorit film eller udsendelse på alle bilture.

Brugervenlig

Betjeningsknapperne er placeret på enhedernes forside for nem tilgængelighed for både børn og voksne, eller via medfølgende fjernebetjening. Kan tilsluttes vilkårligt antal infrarøde hovedtelefoner, så  børnene kan se deres favoritfilm uden at blive forstyrret af omgivelserne.

Nogle enheder har HDMI-indgang og tillader videoafspilning fra hvilken som helst HDMI-understøttet enhed, som f.eks. en smartphone med HDMI-adapter. Systemet er udstyret med en AUX-indgang til forbindelse til eksterne kilder som f.eks. iPod, iPhone, iPad eller spillekonsol (3. parts kabler sælges separat fra producenter). Tilslut en USB-enhed for at afspille videoer med de mest gængse videoformater som f.eks. AVI, MPEG, MP4, MOV, FLV, RMVB, MP3, WMA, AAC og JPEG.

Vis Mere