Alfa Romeo bakkamera systemer

Viser alle 5 resultater

CV300-249

3.499,00 kr.

SVKB100700

Alfa Romeo bakkamera systemer

Spejl monitor 7,4″ med 2 bakkamera input

2.490,25 kr.

SV-WT473

1.899,00 kr.

SVKB100740

1.599,00 kr.

SVKB100720

Alfa Romeo bakkamera systemer

Bakkamera mini front/bak 170°, CMOS, NTSC

999,00 kr.

Ønsker du at opgradere din Alfa Romeo med et bakkamera? Så er du kommet til det rette sted. Hos Carvision har vi mulighed for både at hjælpe dig med dele og montering. 

Her på siden kan du nemt finde det Alfa Romeo bakkamera, som passer til netop din bil. Det kan du, fordi vi har en bilkonfigurator, som kan sortere vores produkter til kun at vise dem, som passer til din bil. Den bruges nemt ved at indtaste få oplysninger om din bil. 

Herefter får du typisk vist forskellige modeller, som passer til din bil – her har du mulighed for at vælge mellem forskellige funktioner og priser. Udover de viste modeller kan vi også levere til Stelvio, Giulia og Giulietta. 

Alfa Romeo bakkamera pris

Hvis du søger et bakkamera til Alfa Romeo, så kan du helt sikkert finde det her på siden. Vi kan klare bakkameraer til de fleste biler og modeller. Så bakkamera Alfa Romeo kan vi også sagtens klare. Prisen på disse afhænger af funktionerne og modellerne. Derudover har det naturligvis også en betydning, om du selv kan montere det, eller om du ønsker at tilkøbe hjælp til at montere det.

Montering af bakkamera Alfa Romeo

Hvis du har brug for hjælp til eftermontering af bakkamera Alfa Romeo, så er det muligt at tilkøbe montering, når du køber vores bakkamerasystemer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til montering, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Optimal sikkerhed – Få monteret et bakkamera

Ved at få monteret et bakkamera i din bil, vil du opnå højere sikkerhed. Det skyldes, at det vil være lettere at orientere sig bagud. Med et bakkamera får du et bedre udsyn bag din bil, og mindsker dermed risikoen for at overse mennesker, dyr eller andre genstande, hvilket i sidste ende også giver bedre kørekomfort.

Herunder finder du nogle af de typisk stillede spørgsmål.

Hvad koster bakkamera til Alfa Romeo?

Prisen på et bakkamera til en Alfa Romeo afhænger af hvilken Alfa Romeo, som du har samt hvilket bakkamera du ønsker. Ved at indtaste din bil oplysninger her på siden, får du et overblik over de forskellige muligheder, samt priserne på dem. 

Kan man eftermontere bakkamera i Alfa Romeo?

Det kan man som regel sagtens. Det kræver dog noget teknisk viden. Hvis du ikke har mulighed for at eftermontere det selv, har du også mulighed for at tilkøbe montering, når du køber et bakkamera gennem Carvision. 

Hvordan ved jeg at et bakkamera passer til min Alfa Romeo?

Når du skal finde det bakkamera, som passer til din Alfa Romeo, så kan du bruge vores smarte bilkonfigurator. Her indtaster du din bil oplysninger, og derefter får du en oversigt over de bakkameraer, som passer til netop din bil.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service