Trådløs bakkamera

Viser alle 14 resultater

SV-WMDW700127SC

5.999,00 kr.

SV-PSA25W

5.699,00 kr.

SVKB100732

Bakkamera Almindelige & Trådløse

10,1″ Monitor med 2 stk WIFI magnetiske kameraer

4.999,00 kr.

SV-WM700+087CAI

Bakkamera Almindelige & Trådløse

7″ monitor + trådløst bakkamera system

4.499,00 kr.

SV-WF697

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Wifi HD bakkamera med magnetfod og indbygget batteri

2.999,00 kr.

SV-HDW700127SC

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Monitor HD 7″ trådløs m. optager til visir kamera

2.699,00 kr.

SVKB100731

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Trådløst 7″ bakkamera sæt campingvogn m.m.

2.499,00 kr.

SV-HDW143635MCAI

2.086,25 kr.

SV-DW132671CAI

2.074,00 kr.

SV-DW132687CI

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Trådløst HD kamera til gaffeltruck

1.999,00 kr.

SV-DW700127SC

1.999,00 kr.

SV-WT479/WR480

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Trådløs Sender/modtager uden kamera

1.999,00 kr.

SV-WT473

1.899,00 kr.

SV-WD-ANTENNE

Bakkamera og Monitor tilbehør

Antenne forlænger 3m til Trådløs kit

248,75 kr.

Vores trådløse bakkamera systemer kan tilsluttes op til 4 kameraer. De trådløse bakkamera systemer består af trådløst truck system, trådløst transport system med split 2 kamera til særtranporter, eller trådløse systemer med 1-4 kamera indgange med prioritet af triggerne, perfekt til trailer brug. Ydermere har vi magnet og batteri tilbehør, så systemerne kan operere helt trådløst med egen strømforsyning.

Trådløs bakkamera

Et trådløs bakkamera er en enhed, der bruges i køretøjer som biler, lastbiler eller campingvogne, trailere og andre store køretøjer, for at give føreren bedre udsyn bag ved køretøjet. Systemet består normalt af et kamera monteret på bagsiden af køretøjet og en skærm placeret i førerens kabine.

Et trådløst bakkamera til din bil kan gøre en stor forskel for køreoplevelsen i både personbiler og større køretøjer. I nogle køretøjer er det installeret fra start, men i de køretøjer, hvor det ikke er, er eftermontering af bakkamera en mulighed. Disse avancerede bakkamera systemer tilbyder ikke kun en øget sikkerhed, men også bekvemmelighed og fleksibilitet for føreren. Derfor kan det være en stor fordel, at installere i store maskiner og lastbiler, da disse køretøjer typisk har større blinde vinkler og kan have store gavn af et tydeligt udsyn.

Fordelene ved et trådløst bakkamera

Hovedformålet med et trådløst bakkamera system er at hjælpe føreren med at undgå forhindringer, køretøjer eller personer, der kan være uden for førerens synsfelt i de konventionelle sidespejle – især når køretøjet er i bakgear. Med trådløse bakkamera systemer kan førerne af store køretøjer navigere mere sikkert, når de bakker eller kører i snævre arbejdsområder. Et trådløs bakkamera med skærm transmitterer video trådløst til skærmen i førerens kabine, hvilket giver realtids billeder af området bag køretøjet. 

Nogle andre fordele ved trådløse systemer inkluderer nem installation (da der ikke er behov for kabler mellem kameraet og skærmen) og fleksibilitet. Trådløs bakkamera kan være nyttige for at undgå uheld, især i situationer med dårlig synlighed, som f.eks. om natten eller i dårlige vejrforhold.

Foruden at forbedre sikkerheden spiller bakkameraere også en væsentlig rolle i at reducere risikoen for skader på ejendom og andre køretøjer. Det kan især være vigtigt i bymiljøer, hvor det kan være udfordrende at køre større køretøjer uden et godt overblik.

Valg af det rigtige bakkamera

Når du skal vælge det rigtige trådløse bakkamera system, er der flere faktorer at overveje. Først og fremmest er det vigtigt at vurdere køretøjets størrelse og formål. For personbiler kan mindre kameraer med bred synsvinkel være tilstrækkelige, mens større køretøjer som lastbiler og maskiner muligvis kræver kraftigere systemer med ekstra funktioner som nattesyn og bevægelsessensor.

Hvis der er tale om større køretøjer, kan det også være nødvendigt at få monteret flere kameraer for at give det bedste udsyn. Dernæst skal man overveje montering af bakkamera, og med hvilken vinkel man får det bedste udsyn. Det er helt essentielt, at man sikre sig, at kameraet er monteret, så det giver optimalt udsyn bag køretøjet – er kameraet placeret for højt, kan man ikke se børn og mindre genstande bag bilen og er det for lavt vil det begrænse evnen til at se høje køretøjer og genstande. 

Der er flere muligheder, når man skal vælge sit bakkamera, og det er vigtigt at gøre sig overvejelser om de forskellige typer af kamerasystemer. Ud over bakkamera trådløs kan du her hos CarVision blandt andet finde universelle bakkameraerer og komplette bakkamera systemer

 

  

 

Vores kunder siger go´ for os

GOD
20 anmeldelser
Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
Fantastisk god service