Android Auto

Viser 1–24 af 85 resultater

10.999,00 kr.
7.999,00 kr.
7.999,00 kr.
6.124,00 kr.
5.999,00 kr.
5.998,75 kr.
5.499,00 kr.

Brug din smartphone håndfrit, smart og sikkert med Android Auto. Android Auto er et multimediesystem, der tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder samtidig med, at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Håndfri telefonopkald, sms, musik og meget mere
Android Auto bruger Hey Google Stemmekontrol, så du kan få trinvis rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere uden at slippe rattet. Android Auto fungerer endda med de indbyggede kontrolelementer i din bil – som berøringsskærm eller knapper. Vil du også gerne have Android Auto i din bil, så kan du købe systemet hos Carvision og koble det til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm.

En brugerflade du kender fra din smartphone
Med Android Auto skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din smartphone. Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon, finder du i App Store en lang række Android Auto Apps. Android Auto åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen.

En stor del af vores Android Auto udvikling IDCORE, er lokaliseret i Exter i England og har mange års erfaring i automotiv entertainment. De leverer innovative retrofit Android Auto kvalitets produkter uden at gå på kompromis og sikrer dig som slutbruger et professionelt produkt. Med interne hardware- og software udviklere, har vi en konstant produktudvikling af højeste kvalitet samt en effektiv support. Når et Android Auto system monteres i forbindelse med bilens radio system, vil alle funktioner bibeholdes, men såfremt man ønsker at anvende Android Auto navigation med ruteangivelse i kombination med radio, så er man henstillet til at bruge Net- eller DAB-radio, som iøvrigt giver mange fordele.

Seneste skud på stammen er trådløse enheder, som netop er introduceret i Audi, BMW og Mercedes og andre følger løbende.

Hvad er Android Autoy?
Android Auto er et multimediesystem, der fungerer sammen med din smartphone. På telefonen ligger allerede en række apps, du kan bruge til Android Auto, fx den stemmestyrede SMS- og telefonfunktion, der hjælper dig med at kommunikere håndfrit, når du er undervejs. Også Google Maps, der udstyrer din bil med et navigationsanlæg, der er nemt at bruge, ligger allerede på din iPhone. Ved at bruge Hello Google stemmestyringsfunktion kan du altså sende SMSer og styre din Android Auto navigation uden at slippe rattet.

Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon finder du i App Store en lang række Android Auto Apps ved at søge på Android Auto. Mange er gratis, mens nogle kræver betaling. Blandt det store udvalg af apps finder du fx en lang række digitale radiostationer, podcasts og nyheds- og sportsstationer fra hele verden, hvor du kan finde noget for enhver smag. Der fås også Android Auto Apps, der kan afspille lydbøger, og du kan også bruge velkendte musiktjenester som Tidal og Spotify.

Med Android Auto skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din smartphone.

Android Auto åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen. Gå på opdagelse i App Store og find lige præcis de apps, der kan hjælpe dig på din køretur – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Smartphone-integration med Android Auto
Android Auto giver dig mulighed for at anvende din smartphone håndfrit i bilen på sikker, smart og sjov måde. Systemet tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder, samtidig med at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Hvordan får jeg Android Auto?
I mange nyere biler kan Android Auto efterfølgende integreres og kan kobles til din bils integrerede multimedieskærm. Din Smartphone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik eller trådløst, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm. Android Auto kræver altså at multimedieanlæg og telefon kobles sammen med et kabel eller trådløs opkobling,

Android Auto løsninger understøtter følgende bilmodeller.:
Audi, BMW, Citroën, Mercedes, Mini, Porsche, Peugeot, Toyota, VW, Landrover.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan Android Auto kan installeres i din bil, kan du altid kontakte vores kundeservice på: [email protected] – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS