Android Auto

Find bil ud fra model og mærke

KDMX9720XDS
Kenwood DMX9720XDS 10.1″ HD trådløs media Carplay modtager
kr. 9.999,00
ASMML7200
Carplay trådløst til Land Rover & Jaguar 2011-2016
kr. 8.249,00
ASMML7300
CarPlay Jaguar F 8″ med Touch Pro 2017-2018
kr. 7.999,00
ASMML9200
Carplay Porsche PCM3.0 systemer & Android Auto
kr. 7.999,00
ASMML9100
CarPlay Porsche med PCM 4 radio system trådløst
kr. 7.999,00
ASMML9000
Carplay Porsche PCM3.1 systemer
kr. 7.999,00
ASMML7000
Apple CarPlay trådløst Land Rover & Jaguar fra...
kr. 7.999,00
ASMML9700
Carplay VW Touareg 2010- 2017 med 8″ skærm
kr. 7.499,00
ASMML7500
CarPlay Land Rover Freelander 2/LR2 2006-2012
kr. 7.499,00
ASMML7400
CarPlay trådløst landrover Discovery 3- Range Rover Sport
kr. 7.499,00
ASMML9800
Carplay, navi & DAB+ radio til VW MIB...
kr. 6.999,00
ASMML6400
CarPlay & Android auto Audi TT 2014-2019 virtuel...
kr. 6.874,00
KSDMX5020WUP
VW Volkswagen UP Apple CarPlay & Android Auto...
kr. 6.373,75
KSDMX5020SO
Skoda Octavia II Apple Carplay & Android Auto...
kr. 6.373,75
ASMML3300
CarPlay BMW CCC 2004-2009 & Android auto
kr. 6.124,00
Android Auto

Brug din smartphone håndfrit, smart og sikkert med Android Auto. Android Auto er et multimediesystem, der tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder samtidig med, at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Håndfri telefonopkald, sms, musik og meget mere
Android Auto bruger Hey Google Stemmekontrol, så du kan få trinvis rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere uden at slippe rattet. Android Auto fungerer endda med de indbyggede kontrolelementer i din bil – som berøringsskærm eller knapper. Vil du også gerne have Android Auto i din bil, så kan du købe systemet hos Carvision og koble det til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm.

En brugerflade du kender fra din smartphone
Med Android Auto skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din smartphone. Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon, finder du i App Store en lang række Android Auto Apps. Android Auto åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen.

En stor del af vores Android Auto udvikling IDCORE, er lokaliseret i Exter i England og har mange års erfaring i automotiv entertainment. De leverer innovative retrofit Android Auto kvalitets produkter uden at gå på kompromis og sikrer dig som slutbruger et professionelt produkt. Med interne hardware- og software udviklere, har vi en konstant produktudvikling af højeste kvalitet samt en effektiv support. Når et Android Auto system monteres i forbindelse med bilens radio system, vil alle funktioner bibeholdes, men såfremt man ønsker at anvende Android Auto navigation med ruteangivelse i kombination med radio, så er man henstillet til at bruge Net- eller DAB-radio, som iøvrigt giver mange fordele.

Seneste skud på stammen er trådløse enheder, som netop er introduceret i Audi, BMW og Mercedes og andre følger løbende.

Hvad er Android Autoy?
Android Auto er et multimediesystem, der fungerer sammen med din smartphone. På telefonen ligger allerede en række apps, du kan bruge til Android Auto, fx den stemmestyrede SMS- og telefonfunktion, der hjælper dig med at kommunikere håndfrit, når du er undervejs. Også Google Maps, der udstyrer din bil med et navigationsanlæg, der er nemt at bruge, ligger allerede på din iPhone. Ved at bruge Hello Google stemmestyringsfunktion kan du altså sende SMSer og styre din Android Auto navigation uden at slippe rattet.

Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon finder du i App Store en lang række Android Auto Apps ved at søge på Android Auto. Mange er gratis, mens nogle kræver betaling. Blandt det store udvalg af apps finder du fx en lang række digitale radiostationer, podcasts og nyheds- og sportsstationer fra hele verden, hvor du kan finde noget for enhver smag. Der fås også Android Auto Apps, der kan afspille lydbøger, og du kan også bruge velkendte musiktjenester som Tidal og Spotify.

Med Android Auto skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din smartphone.

Android Auto åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen. Gå på opdagelse i App Store og find lige præcis de apps, der kan hjælpe dig på din køretur – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Smartphone-integration med Android Auto
Android Auto giver dig mulighed for at anvende din smartphone håndfrit i bilen på sikker, smart og sjov måde. Systemet tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder, samtidig med at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Hvordan får jeg Android Auto?
I mange nyere biler kan Android Auto efterfølgende integreres og kan kobles til din bils integrerede multimedieskærm. Din Smartphone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik eller trådløst, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm. Android Auto kræver altså at multimedieanlæg og telefon kobles sammen med et kabel eller trådløs opkobling,

Android Auto løsninger understøtter følgende bilmodeller.:
Audi, BMW, Citroën, Mercedes, Mini, Porsche, Peugeot, Toyota, VW, Landrover.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan Android Auto kan installeres i din bil, kan du altid kontakte vores kundeservice på: mail@carvision.dk – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vis Mere