CarVision

CarVision blev grundlagt i 1990 og har gennem tiderne været bilbranchens og bilimportørers foretrukne leverandør at kvalitetsprodukter.
Navnet understreger at vi er eksperter i køreglæde og kendt for følgende:

Produkter af høj kvalitet helt op til 5 års garanti.

Kompetent kundeservice og professionel rådgivning omkring tilpasning og installation.

Vi går ikke teknisk på kompromis (er bedre muligt er godt ikke godt nok), og går uden om kinesiske produkter, når vi taler integration af bakkamera eller CarPlay i biler. Alt er produktudviklet i Europa, da de importerede Europæiske biler i Asien ikke teknisk har samme (CanBus data system). Produktionen er enten fra Taiwan eller Korea, som overholder Japansk Know How produktions standard, samt miljøhensyn og arbejdskultur vi kan stå inde for.
Så investerer du i teknisk løsning til din bil, så har du vores garanti for kvalitet der virker og holder.

Vi leverer et omfattende sortiment indenfor:

  • KENWOOD Car-Fi, autoradioer, navigationer, CarPlay og Androidauto, højttaler & forstærker.
  • Modeltilpassede elektronisk fartpilot og speedlimiter fra verdens største producent – Liteon, hvilket gør at vi er i stand til at levere en fartpilot til alt med 4 hjul og et rat.
  • CarPlay & Android Auto opgradering af bilens original skærm til mange bilmærker, eller trådløs opkobling til original systemer.
  • Navigationssystemer fuldt integreret i bilen, samt håndholdte løsninger til ethvert behov.
  • Multimedie-systemer i mange varianter, DVD-loftskærme med mirolink, skærme til montering i nakkestøtterne i forskellige størrelser.
  • Alarmer, sporingssystemer, flådestyring og startspærrer i mange varianter, herunder også de nyeste Can-Bus alarmer, som sikrer din bil ud over det normale.
  • Alt i 230V eller 400V strømsystemer fra 12-48V og omfatter sinus -invertere, ladere, DC-dc step up Euro6 laderog batterier i Lithium eller specielle bly batterier der tåler hurtig op / afladning.
  • Alt i LED belysning til interiør og eksteriør fra de førende producenter af lys. Vi leverer til mange karrosseri fabrikker i Danmark og nogle af disse er unikke og sælges ikke online.
  • Sædevarme, Xenon-lys, Batteri udstyr og parkeringssensorer.
  • Bakkamera på bilens originalskærm eller med egen monitor og meget mere — ja, listen er lang.

Brug et par minutter, og se vores hjemmeside igennem. Vi lover at der er mange spændende ting, og skulle du mod forventning ikke finde en løsning til din bil, så kontakt os venligst og vi finder den sammen med dig.

Vi glæder os til at give dig et godt tilbud på en løsning til din bil.

Åbningstider

Salgsafdeling:

Man-tor: 08:00 – 16:15
Fredag: 08:30 – 15:30

E-mail:
[email protected]

Telefon:
69 69 87 74

CVR:
19519236