DC-DC step lader Euro6

Viser alle 8 resultater

PRO-TRUST-50A

4.998,75 kr.

PRO-RED-1240-02

4.250,00 kr.

PRO-RED-1240

3.625,00 kr.

PRO-TBB-DDX1230

3.299,00 kr.

PRO-HDC40

DC-DC step lader Euro6

Xenteq HDC DC-DC step-uplader 40 A

3.299,00 kr.

PRO-RED-1225D

3.299,00 kr.

PRO-RED-1225

2.250,00 kr.
-23%

PRO-TRUST-30A

1.699,00 kr.

DC step up (konverter) til opladning på biler med Euro 6 norm.

Det kan være udfordrende at oplade batterier om bord på et køretøj eller en båd. Genopladningen har tendens til at tage lang tid, og batterier modtager muligvis ikke fuld opladning. Dette er et almindeligt problem, der findes i både, servicevogne, campere og lastbiler. Smart generatorer (euro 5 og Euro 6) og start/stop-systemer gør problemet langt værre.

De fleste bilgeneratorer og alle nye varebiler EURO 6, er ikke designet til fuld opladning af sekundære batterier. Faktisk er de fleste slet ikke designet med sekundære batterier i tankerne. En utilstrækkelig opladningshastighed vil i bedste fald forkorte batteriets levetid og ydeevne. Det vil sandsynligvis resultere i, at det bliver fladt, når du mindst venter det.
Denne situation kompliceres yderligere af introduktionen af smarte generatorer på Euro 6 kompatible køretøjer. Disse generatorer styrer udgangsspændingen baseret på køretøjets driftsforhold, for at reducere den elektriske belastning, og til gengæld den mekaniske belastning på motoren. Derfor vil det ikke lykkedes at oplade et sekundært batterisystem til et brugbart niveau.

Eminent DC-DC oplader garanterer optimal tilstand af dit servicebatteri

Traditionelt er et servicebatteri forbundet med startbatteriet ved hjælp af et skillerelæ. Startbatteriet er placeret tæt på generatoren og modtager det meste af ladestrømmen. Servicebatteriet er dog normalt lidt længere væk. Lange kabler forårsager spændingsfald, hvilket medfører forkert opladning, hvilket igen resulterer i svigtende apparater, for tidlige fejl i batteriet og batterier der ikke bliver opladet nok og dermed sulfatere. Dårligdommene har næsten ingen ende.
Moderne brændstofeffektive motorer er udstyret med intelligente smart generatorer, der følger forskrifterne i Euro 5 og Euro 6. I stedet for et konstant output giver intelligente generatorer en variabel spænding; Efter kort opladning reduceres spændingen og opladningen stopper. Desuden fører den energi, der produceres ved regenerativ bremsning, til spænding peaks. Servicebatterier, der er koblet på traditionel måde, modtager derfor næsten ingen ladning og bliver beskadiget af disse spidser.

Dette løser vi med vores Redarc serie der er tilgængelige i 4 forskellige 12 V og 24 V modeller, med eller uden solselle teknologi. Dit servicebatteri er altid er bedst muligt vedligeholdt, hvilket maksimerer batteriets levetid.

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS