Batterivagt & skillerelæ

Viser alle 4 resultater

PRO-DB270

1.099,00 kr.

PRO-SBP200-12/24

1.099,00 kr.

PRO-SR200-12/24

806,25 kr.

PRO-DB180

799,00 kr.

Vores programmerbare batterivagt SBP200-12/24 og det smarte batteriskillerelæ SR200-12/24 m.m., er nogle yderst innovative produkter til din bil.

Den programmerbare batterivagt er designet til at beskytte dit batteri mod overopladning, overudladning og kortslutning. Med dens avancerede teknologi kan du indstille præcise grænser for spænding og strøm, så du opnår den optimale ydelse og levetid for dit tilbehørs batteri. Du kan tilpasse batterivagtens indstillinger efter dine specifikke batterikrav. Den avancerede overvågningsteknologi sikrer præcis og pålidelig beskyttelse af dit batteri og med nem installation og konfiguration.

Da batterivagten er kompatibel med 12V og 24V batterisystemer, gør den derfor velegnet til en bred vifte af applikationer.

Vores skillerelæ er ligeledes et intelligent batteriskillerelæ, der giver dig fuld kontrol over strømforsyningen mellem to batterier. Det giver dig mulighed for at forbinde to separate batterier til forskellige formål, f.eks. startbatteri og forbrugsbatteri, og beskytter dem mod at blive fuldstændigt afladet.

Den indbyggede automatisk styring overvåger spændingsniveauet på begge batterier og vil automatisk afbryde forbindelsen, hvis spændingen falder til et forudindstillet niveau for at beskytte startbatteriet. Du kan også manuelt styre relæet, hvis du har brug for at aktivere eller deaktivere forbindelsen mellem batterierne.

Skillerelæet er designet med høj belastningsevne til at håndtere høj strømbelastning og sikrer stabil og pålidelig drift. Det intelligente design gør installationen enkel og hurtig, hvilket sparer dig tid og besvær.

Vi er overbeviste om at disse specialprodukter vil være værdifulde tilføjelser til dit batterisystem, og de vil sikre, at du får den bedst mulige ydelse og levetid ud af dine batterier. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service