Flådestyring

Viser alle 5 resultater

MKOBD22

Flådestyring

OB22 OBD GPS tracker

875,00 kr.

MK10

387,50 kr.

MK-B9-1

375,00 kr.

Flådestyring, flexlease, splitleasing, lease & forsikrings godkendt F&P tracker til GPS sporing. Trackeren kan kombineres med en forsikringsgodkendt alarm central 
Professionel GPS baseret tracker til flådestyring og administrering af køretøjer, omkostninger, time-sag styring , opgaver og uhelds rapportering, der gør du kan træffe nogle kvalificerede flådestyrings valg.

Flådestyringen her en innovativ brugerflade med drop & drag menuer, som giver det ultimative flådestyrings overblik. 
Hold styr på dine bilers placering, kørestil, brændstofkontrol og chauffører med den komplette flådestyrings softwareplatform. Flådestyringen indeholder en smart rapport generator og 5 års dataopsamling. Hos Metatrak er alt inklusiv uden nogen tillægsmoduler.

Viden 
Der medfølger forskellige rapporter, hvor f.eks. den elektroniske kørebog bla. kan bruges til administration af kørselsregnskab og godtgørelse i flådestyring eller som privatperson. Disse data tilbydes i flere formater og evt API integration tilbydes .

Rapporter Du kan opsætte triggere som POI eller Geofence, og få besked når man forlader eller kører ind eller ud af disse. Scan brændstofkvitteringer og systemet fortæller om evt. snyd. Den store score platform er en avanceret analyse af de forskelle chauffører´s kørselsmønster, med alle tænkelige parametre for komplet analyse.

 APP platform 

Den nye innovatie APP er yderst brugervenlig med information på forsiden om bilens anvendelse privat/erhverv, samt et odometer der motiverer chaufføren visuelt om kørestil, og derved kan man spare helt op til 15% i omkostninger. Appén kan ligeledes modtage beskeder fra chefen. En gennemtænkt flådestyringsplatform til mange virksomheds typer med minimal investering.

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS