Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

CarVision ApS

Telemarken 3A

5600 Faaborg

Tlf. +45 62 800 900

E-mail:   [email protected]

CVR: 19519236

Etableringsår: 01.09.1996

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for force majeure.

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Betaling

Vi modtager følgende betalingskort: Visa Dankort, Visa Electron og MasterCard. Herudover kan du betale med MobilePay Online og Paypal. Betaling opkræves først, når varen afgår fra vores lager. NB! ved køb online kan beløbet blive reserveret indtil produktet er leveret.

Levering

Levering sker med transportør indenfor 1-2 hverdage. Vi opkræver kr. 56,25 + moms i fragt. Bemærk: Ved køb over kr. 499 leverer vi fragtfrit til privatkunder.

Afbestilling (privat handel)

Ønsker du at afbestille eller annullere din bestilling, kan det ske ved at fremsende en e-mail med mærket “” Afbestilling “”. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan du videresende denne til: [email protected] med teksten “” Afbestilling ! “” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Fortrydelsesret /privat handel)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler med os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] påført faktura/ordre nummer vedr fortydelse. eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Vare som ikke er på lager og hjemtages vedr. din ordre og samtidig accepteret, kan ikke returneres. 

Fortrydelse af en del af købet (privat handel)

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering (privat handel)

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Hvis købet er sendt fragtfrit og fortrydes, opkræves der et administration/forsendelsesgebyr på kr. 75,- + moms ved returnering.

Varens stand, når du sender den retur (privat handel)

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og en måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, vil det medføre en stor værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet (privat handel)

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for svarende til værdiforringelsen.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig eksklusiv leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Send os gerne dine bankoplysninger for udbetaling af penge.

Varen sendes til:

CarVision Aps, Telemarken 3A, 5600 Faaborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Returnering kan kun finde sted efter forudgående aftale med CarVision ApS i hvert enkelt tilfælde. Returnering vil kun være mulig inden for 14 dage efter køb, for kurante varer i ubeskadiget, original emballage sammen med fakturaoplysninger/-nummer. For returnering beregnes et administrationsgebyr. Skaffevarer tages ikke retur, da CarVision’s leverandør ikke accepterer returnering fra CarVision ApS. Kreditering sker med fradrag af afholdte omkostninger. Al returnering skal ske franko. Vi forbeholder os retten til at opkræve et retur gebyr på 10% af varens værdi for omkostninger.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelsen, da ansvaret for levering er dit. Du kan naturligvis aflevere returvare personligt på ovenstående adresse.

Varen sendes til:

CarVision Aps, Telemarken 3A, 5600 Faaborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet sammen med købsbevis i form af faktura.

 

Reklamationsret (Gældende kun for erhvervskøb)

CarVision ApS er alene ansvarlig for mangler, fejl og defekter, som skyldes fabrikations- eller materialefejl. Ethvert mangelkrav uanset art skal være gjort gældende snarest efter konstatering og inden for 4 uger fra leveringstidspunktet. Fakturaoplysninger/-nummer gælder som ”reklamationsbevis” og skal følge varen ved evt. reklamationer. Såfremt der påvises mangler, der kan gøres gældende over for CarVision ApS, er CarVision ApS forpligtet til efter eget valg enten at foretage omlevering eller at afhjælpe manglen, hvorefter manglen anses for endelig afhjulpet med den virkning, at køber er fuldt og endeligt fyldestgjort. Køber er forpligtet til for egen regning at fremsende produktet til CarVision ApS. Eventuelle udgifter i forbindelse med af- og påmontering dækkes ikke af CarVision ApS. CarVision ApS’s mangelansvar bortfalder, såfremt der uden CarVision ApS’s skriftlige godkendelse foretages reparationer af det købte produkt, eller det leverede produkt behandles ukorrekt, og afhjælpningen er sat i gang uden forudgående skriftlig aftale. Ovenstående afsnit er alene gældende for B2B (handelskøb).

Varen sendes til:

CarVision Aps, Telemarken 3A, 5600 Faaborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du
returnerer varen, bedes du vedlægge købsbevis i form af faktura , samt printet og udfyldt returblanket fra hjemmesiden medsendes. “Returblanketen” findes i bunden af vores hjemmeside under fanen kundeservice.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Ligeledes har vi i visse tilfælde brug for din bil’s registreringsnummer for at kunne levere præcis de produkter, der passer til lige din bil. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos CarVision ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på carvision.dk er CarVision ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte reklamationsafdelingen på [email protected] eller tlf. 62800900. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Er du i tvivl

Vi håber naturligvis, at du er tilfreds med dit køb, og at vi kan hjælpe dig en anden gang. Vi hører gerne fra dig, hvis du har ønsker eller bemærkninger til carvision.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.01.2022.