Kenwood DAB+

Viser alle 6 resultater

KDNX5190DABS

6.999,00 kr.

KDMX8021DABS

5.499,00 kr.

KDMX7722DABS

4.899,00 kr.

KKDC-BT560DAB

1.899,00 kr.
-17%

KKTC500DAB

Original price was: 1.199,00 kr..Current price is: 999,00 kr..

KKMMDAB403

bilradio med dab

Kenwood KMMDAB403

945,00 kr.

Her finder du vores udvalg af Kenwood Dab+ digital radio modtagere, som du finder i vores radio enheder eller som stand-alone produkt. Kenwood’s enheder har alle en unik DAB+ funtion. Hvis signalet forsvinder på DAB+, så skiftes automatisk fra DAB+ til FM båndet, specielt godt i Danmark i områder med dårligt signal.

Hvad er DAB+?
DAB står for Digital Audio Broadcasting, og den ses som den fremtidige sendeflade for radio. I efteråret 2017 skiftede radiosignalet fra det gamle DAB-signal til den nye version, DAB+, der giver mulighed for at sende flere kanaler. Alle de DAB-radioer, vi har i sortimentet her på carvision.dk understøtter DAB+ signalet.

DAB er en digital erstatning for det ældre, analoge FM-net, og flere og flere anskaffer sig en DAB+-radio. Det skyldes dels, at der er flere radiokanaler, som man kun kan finde på DAB+, da der ikke er mere plads på FM-båndet, dels at man opnår en bedre kvalitet af radiosignalet med DAB+ m.m.

Flere valgmuligheder med DAB+
DAB+ teknologien (eller den digitale radio) åbner op for en helt ny verden af muligheder i forhold til det analoge FM-net. Med digital radio er der plads til at udsende en langt større mængde af radiokanaler end der er ved FM-radioen. Derfor kan du ved at anskaffe dig en DAB-radio få adgang til radiokanaler, som der ikke er mulighed for at få adgang til via det analoge FM-net. Det store udvalg gør, at der findes DAB radio kanaler til enhver musiksmag – gå på opdagelse og find de digitale radiostationer, der matcher netop din smag.

Slip for skrattende kanalsøgning
Udover det større udvalg af radiokanaler er det med en DAB+ radio også nemmere at finde frem til den kanal, du søger. Her kan du nemlig søge på navnet på den radiokanal eller musikgenre, du gerne vil høre, ved at bruge radioens displayfunktion. Du skal altså ikke længere igennem en endeløs støj og skratten for at tune ind på en radiokanal – sådan som vi kender det fra FM-radioen. DAB+ signalet har altså også den fordel, at det sikrer dig en skarp og ren lydkvalitet.

Bredt udvalg af DAB-radioer
Hos CarVision.dk har vi et stort udvalg af Kenwood med DAB+.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service