Kenwood Multimedia

Viser alle 7 resultater

KDMX9720XDS

7.999,00 kr.

KDMX8021DABS

5.499,00 kr.

KDMX7722DABS

4.899,00 kr.
-38%

KDNR3190BT

Original price was: 6.499,00 kr..Current price is: 3.999,00 kr..

KDMX5020DABS

3.099,00 kr.

KDMX5020BTS

2.799,00 kr.
-81%

KLZ612IR

Kenwood Car Entertainment

“Kenwood 6.1″ Monitor-sæt”

Original price was: 2.699,00 kr..Current price is: 500,00 kr..

Velkommen til præsentationen af Kenwoods avancerede multimedia løsninger til biler – en perfekt balance mellem teknologi, bekvemmelighed og underholdning, der vil forvandle din køreoplevelse!

Kenwood har været en pioner inden for bilelektronik i årtier, og vi er stolte af at præsentere vores topmoderne multimediesystemer. Vores fokus er at forbedre din køreoplevelse gennem en intelligent integration af førende teknologier som CarPlay, Android Auto, Bluetooth, musikstreaming, radio og et væld af lækre multimediefunktioner.

  1. CarPlay og Android Auto: Med Kenwoods multimediesystem kan du forbinde din iPhone via CarPlay eller din Android-smartphone via Android Auto. Disse integrationer giver dig adgang til nøglefunktioner fra din smartphone direkte på multimediesystemets skærm. Du kan bruge stemmekommandoer til at foretage opkald, sende beskeder, få rutevejledning og meget mere, alt uden at tage dine hænder fra rattet og dine øjne fra vejen. Det er en sikker og smart måde at nyde din telefonfunktionalitet under kørslen. Google Navigation giver dig omfattende og opdaterede kort og rutevejledning. Med realtids trafikoplysninger kan du undgå trafikpropper og komme til din destination hurtigere og mere effektivt.
  2. Bluetooth-forbindelse: Med Bluetooth-teknologi kan du nemt og trådløst parre din smartphone med Kenwoods multimediesystem. Dette giver dig mulighed for at foretage og modtage håndfri opkald, streame musik og endda styre visse apps fra din telefon uden kabler og besvær. Det er en effektiv måde at holde dig forbundet på, uanset hvor du kører hen.
  3. Musikstreaming: Uanset om du foretrækker at streame musik fra din telefon eller via online tjenester som Spotify, Pandora eller Apple Music, så er Kenwoods multimediesystem klar til at levere en førsteklasses musikoplevelse i din bil. Med Bluetooth eller USB-tilslutning får du adgang til din yndlingsmusik direkte fra multimediesystemets brugergrænseflade, hvor du nemt kan kontrollere afspilning, skifte sange og justere lydstyrken.
  4. Radio: Nyd den gode gamle FM-radio eller oplev et utal af digitale radiostationer med Kenwoods multimediesystems integrerede DAB+ radiofunktionalitet. Få adgang til et bredt udvalg af radioprogrammer i høj kvalitet, og med mulighed for at gemme dine foretrukne stationer, kan du hurtigt og nemt skifte mellem dem, mens du er på farten.
  5. Multimedia-funktioner: Kenwoods multimediesystem er mere end bare en “in-car radio.” Det er et kraftfuldt underholdningscenter, der giver dig adgang til et væld af multimedia funktioner. Du kan se videoer, afspille dine egne lydfiler, navigere gennem billeder og endda tilslutte eksterne enheder som USB-drev eller SD-kort for at få endnu mere underholdning under dine rejser.

Kenwoods multimedialøsninger til biler kombinerer det bedste fra teknologiverdenen med intuitiv betjening og førsteklasses lyd- og billedkvalitet. Med funktioner som CarPlay, Android Auto, Bluetooth, musikstreaming, radio og en bred vifte af multimediefunktioner er vores systemer designet til at gøre dine køreture mere behagelige, underholdende og sikre. Oplev fremtidens multimedieløsninger i din bil med Kenwood!

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service