Find det rette LED-lys til din bil

LED-lys til biler er noget, der bliver mere og mere populært med årene, og der er findes efterhånden en masse forskellige LED-lys til biler. Her kan du finde en lang række forskellige LED-lys, som der passer til lige det, som du skal bruge det til. Der er seks forskellige kategorier med LED-lys, og du kan blive klogere på de forskellige typer her.

LED advarselslamper til din bil

Det er muligt at få en masse forskellige LED advarselslamper til din erhvervsbil her hos os, hos Carvision. Der kan være flere grunde til, at du har brug for nogle advarselslamper. Det kan være, at du har brug for en forholdsvis lille advarselslampe, men det kan også være, at du har brug for en der er større.

Ofte påfører man advarselslamper på bilen, når man gerne vil gøre andre bilister eller forbipasserende opmærksomme på, at der bliver arbejdet eller andet på stedet.

LED baklys, kørelys og fjernlys

Der findes mange forskellige baklys, kørelys og fjernlys og der er med garanti også noget lys, der passer til lige det, som du mangler.

Det er utroligt vigtigt at kunne se ordentligt, når man er på landevejen. Det er ikke altid, at man kører i dagslys eller på velbelyste veje. Derfor kan det være en nødvendighed at sætte sine egne baklys, kørelys eller fjernlys på bilen. Langt de fleste af dem kræver ikke særlig meget plads, så de kan placeres mange steder på bilen, alt efter hvor du har behovet.

LED arbejdslamper

Nogle gange kræver arbejde noget godt lys, og derfor er det godt, at man kan få forskellige arbejdslamper hos os. Det kan være et problem, hvis man ikke har sit arbejdsområde nok oplyst, sådan at man ikke helt kan se, hvad man laver. Nogle gange kan man stå og arbejde steder, hvor der ikke er nok belysning, og derfor kan det være utrolig brugbart selv at kunne tænde sine arbejdslamper. Flere af de udvalgte arbejdslamper er også godkendte som baklys.

LED markeringslys og multifunktionslys

Står du og mangler nogle markeringslys eller multifunktionslys, så er du kommet til det rette sted. Det er utrolig vigtigt at kunne blive set i trafikken, og derfor er markeringslys og multifunktions lys ganske enkelt uundværlige, hvis sikkerheden skal være i top. Ved at påføre sin bil disse kraftige LED positionslys og reflekser, vil det være muligt at spotte bilen på god afstand. Det giver både føreren og den omliggende trafik ekstra sikkerhed.

LED Lysskinner og strips

Det er muligt at få en masse forskellige LED lysskinner og strips, så det passer lige præcis til det, som du mangler. Det er ikke altid, at der er nok lys i bilen – specielt hvis der er mange ting i bagagerummet eller lignende. Derfor kan det være meget brugbart at påføre sine egne lysskinner og strips.

LED tilbehør

Er der noget andet LED tilbehør, som du står og mangler, så har vi helt sikkert noget, der kan bruges.Til flere af de forskellige LED-lys kræver det noget ekstra LED-tilbehør. Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have mulighed for at justere på lyset, fastsætte det og meget mere.

Hvordan baklamper kan mindske risikoen for ulykker

Nogle gange kan man være nødt til at bakke, hvor der er mørkt og meget lidt, eller ingen, gadebelysning. Det kan desværre ende ud i ulykker, hvis man ikke har nok lys, når man bakker. Derfor kan det være en god ide at påføre ekstra baklamper, da det kan være med til at mindske risikoen for ulykker.