Arbejdslamper

Her finder du vores udvalg af arbejdslamper.
Kraftige 12V & 24V LED arbejdslamper til bil, anhænger, maskiner og lastbiler. LED arbejdslamperne giver et kraftigt lys med lavt strømforbrug. Arbejdslamperne kan fastmonteres så de lyser dit arbejdsområde op.

Bredt udvalg af højtydende arbejdslys til alle typer biler / køretøjer

CarVision har et bredt sortiment af arbejdslygter til alle mulige typer køretøjer som biler, lastbiler, gravemaskiner og traktorer. Vi tilbyder arbejdslygter med forskellig spredning, lysstyrke og i forskellige former. Tjek altid det faktiske forbrug (watt) og lumen før du køber dine arbejdslygter. Alle arbejdslygter har en lang holdbarhed, og de så energi effektive sommuligt. Vores arbejdslygter kan også modstå slag og stød og har alle en god vandtæthed.

Arbejdslys for forbedret synlighed og sikrere arbejdsforhold

Et kraftigt arbejdslys gør dit arbejde endnu mere sikkert og enklere, fordi risikoen for en potentiel ulykke er reduceret væsentligt. Når du installerer arbejdslys på køretøjet, er det vigtigt at få arbejdslyset i den rigtige vinkel på  køretøjet, så alle kan se dig tydeligt på vejen. Du har brug for arbejdslys, hvis du udfører meget af dit arbejde på eller omkring vejen. VI anbefaler LED lygter som er ufølsomme over for stød, trækker mindre strøm og holder meget længere, versa halogen og xenon arbejdslygter

LED arbejdslygter til biler

Vores LED arbejdslys er det perfekte alternativ for alle bilejere. Et LED arbejdslys er normalt monteret på en bil for at få det rigtige lys i den rigtige vinkel. Når du overvejer at købe LED arbejdslygter til din bil, skal du overveje et par lygter, der svarer til den størrelse, du har i tankerne, og den størrelse, der passer til din bil.

LED arbejdslygter til lastbiler

Hos Carvision tilbyder vi LED arbejdslys til lastbiler i forskellige former med forskellig spredning. Vores LED arbejdslygter er det perfekte alternativ til dig og din lastbil. De rigtige LED-arbejdslygter gør dit arbejde enklere og mere sikkert, fordi risikoen for en potentiel ulykke er reduceret. Vælg et par LED arbejdslygter, der passer til din forskellige jobopgave og din lastbil. Vores LED arbejdslygter til lastbiler kan modstå stød, store rystelser, holdbare og energieffektive. Simpelthen perfekt til din branche. Arbejdslygterne fås ligeledes med en R23 godkendelse så de kan anvendes som baklys. Den seneste version i 4” størrelse har imponerende 1800 Lumen effektiv lysstyrke og med et forbrug på kun 18 watt.

 

LED arbejdslygter til traktorer, gravemaskiner og trucks

Hvis dit arbejde omfatter brug af traktorer, har Carvision de rigtige LED-arbejdslygter til dit brug. LED arbejdslygter til traktorer gør dit arbejde en lille smule lettere, men vigtigst af alt, sikrere. På landbrugsmaskiner kan de oplyse afgrøder under sprøjtning om natten.

Når du har besluttet størrelsen på dine LED-arbejdslamper, kan du fortsætte med at sammenligne strålemønstrene. Bagefter skal du sammenligne ydeevnen af ​​vores forskellige LED arbejdslygter. Sammenlign altid det faktiske forbrug (watt) og det faktiske lumen.

Gennemprøvet kvalitet i arbejdslamperne gør dem vedligeholdelsesfrie i hele deres levetid.

 

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service