Citroën bakkamera systemer

Viser alle 12 resultater

CV300-100

Bakkamera & Monitor-Video Interface

Bakkamera kit PSA Berlingo og Partner

4.431,25 kr.

CV300-580

3.749,00 kr.

ASMMMPSA4000

3.199,00 kr.

ASMMMPSA8000

Citroën bakkamera systemer

Bakkamera Peugeot/Citroën/Toyota/Opel NAC

2.999,00 kr.

SVKB100731

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Trådløst 7″ bakkamera sæt campingvogn m.m.

2.499,00 kr.

SVKB100700

Alfa Romeo bakkamera systemer

Spejl monitor 7,4″ med 2 bakkamera input

2.490,25 kr.

SV-MO700127DC

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Monitor 7″ med 1 kamera indgang

2.249,00 kr.

SV-WT473

1.899,00 kr.

SVKB100709-1

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Bakkamera PSA Partner & Berlingo

1.799,00 kr.

SVKB100710

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Bakkamera Peugeot, Fiat, Opel & Toyota Proace 2016>

1.799,00 kr.

SVKB100740

1.599,00 kr.

SVKB100720

Alfa Romeo bakkamera systemer

Bakkamera mini front/bak 170°, CMOS, NTSC

999,00 kr.

Er du på udkig efter et bakkamera til din Citroën? Så er du havnet på rette side. Her finder du nemlig vores udvalg af bakkameraer og interfaces, som passer til de fleste af Citroëns modeller. Du finder blandt andet bakkamera Citroën C3, bakkamera Citroën C4, bakkamera Citroën C1.

Hvis det er bakkamera Citroën Cactus, som du er på udkig efter, så er det også muligt at finde her. Når du skal finde det rette bakkamera til netop din Citroën, så indtaster du blot bilens årgang og model, derefter får du vist, hvilke bakkameraer der passer til din bil. Hvis du er på udkig efter vores fulde udvalg af bakkameraer, så finder du hele udvalget lige her.

Du kan også læse vores anden guide til, hvordan du finder det helt rette bakkamera til din bil. Ellers kan du altid kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette til din bil – hvad end det er til privat eller erhverv.

Øg sikkerheden med et bakkamera

Vi kender det alle. Man kigger sig febrilsk over den ene og den anden skulder for at være helt sikker på, at man hverken har overset noget på den ene eller anden side bag bilen. Hvis du ønsker at slippe af med denne følelse, så kan et bakkamera være et rigtig godt hjælpeværktøj.

Og selvom din bil ikke er født med et bakkamera, så er det i mange tilfælde muligt at få eftermonteret, der er derfor ingen grund til at se sig om efter en ny bil, hvis du er glad for den, som du har.

I stedet kan du give den en lille opgradering, og vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at fortryde det. Hvis du indtaster oplysningerne på din bil her på siden, så får du vist vores udvalg af bakkamera og interfaces til netop din Citroën.

Læs med her for at se vores store udvalg af bakkamera monitorer.

Større tryghed med bakkamera til Citroën

Den klart største grund til at mange vælger at anskaffe sig et bakkamera er den øgede tryghed, det vil være med til at give. Det hænger især sammen med, at ens sikkerhed bliver øget, som beskrevet ovenfor.

Der er for mange en stor tryghed i at have frit udsyn bag bilen, når man bakker. Vigtigst af alt, ønsker du naturligvis ikke at køre andre ned, når du bakker. For det andet så vil du heller ikke beskadige din bil.

Der kan komme mange slemme skader bag på bilen, hvis man bakker ind i et skilt, en sten eller andet, som har været i en blind vinkel eller som du har overset i dine spejle. Med et bakkamera installeret kan du få et frit udsyn bagtil, hvilket kan give dit en stor tryghed.

Du kan blandt andet få et bakkamera til Citroën C1, et bakkamera til Citroën C3 og et bakkamera til Citroën C4.

Montering af bakkamera til Citroën

Hvis du ikke allerede har et bakkamera installeret i din bil, kan du få det monteret efterfølgende. Dog kan det godt være en smule kompliceret, hvis det ikke er noget, som man har gjort før.

Det kræver nemlig noget teknisk viden at få et bakkamera til Citroën monteret helt korrekt. Men frygt ikke – den viden har vi her hos Carvision! Når du køber et bakkamera til Citroën, kan du tilkøbe montering. Så slipper du for at skulle sætte dig ind i det hele, og du sikrer dig, at dit nye bakkamera fungerer.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring bakkamera til Citroën.
Hvad koster bakkamera til Citroën?
Prisen på bakkameraer til Citroën afhænger både af, hvilket bakkamera du ønsker, samt om du kan montere det selv, eller dette skal medregnes i prisen. Hvis du indtaster din bils oplysninger får du vist hvilke bakkameraer, der passer til din bil samt priserne på dem. 

Kan man eftermontere bakkamera i Citroën?
I mange tilfælde er det ikke et problem at eftermontere et bakkamera i en Citroën. Det kommer naturligvis an på model og årgang, men i mange tilfælde er det muligt. 

Hvordan ved jeg at et bakkamera passer til min Citroën?
Når du skal finde det bakkamera, som passer til netop din Citroën, kan du her hos Carvision indtaste din bils oplysninger og derefter få vist de bakkameraer, som passer til netop din bil. 

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service