Audi Apple CarPlay

Viser alle 12 resultater

ASMML5800

5.999,00 kr.

ASMML6700

5.499,00 kr.

ASMML6100

5.499,00 kr.

ASMML6000

5.499,00 kr.

KSDMX5020A3

4.599,00 kr.

ASMML5850

2.625,00 kr.

ASMML550

1.248,75 kr.

ASMML500

945,00 kr.
Ikke på lager

TEST1

Apple CarPlay

test

1,25 kr.

Audi Apple Carplay

Vi tilbyder Apple CarPlay til Audi og Android Auto til Audi, og med montering som tilkøb i hele Danmark. Vores professionelle retrofit Apple CarPlay & Android Auto systemer er specielt tilvirket til Audi, således alle bilens funktioner bibeholdes med MMI eller uden MMI uden vi påvirker bilens elektronik.

Apple CarPlay og Android Auto enhederne passer i biler med eller uden touchskærm. Du kan få installeret Audi Apple Carplay i følgende Audi modeller: Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi Q3, Audi A4, Audi A5, Audi Q5, Audi A6, Audi A7, Audi Q7 og Audi A8 og Audi S8.

Få installeret Apple Carplay til Audi

Det er muligt at lave en Apple Carplay eftermontering på de modeller, som du kan se lige oven for. Der er allerede en del biler fra Audi, der allerede har Audi wireless Apple Carplay, eller hvor du forbinder med en ledning.

Her på siden kan du finde de forskellige Apple Carplay, som du kan få til lige præcis din Audi model. Det er ikke alle skærme og Apple Carplay, der passer til alle sammen. Det er derfor vigtigt lige at tjekke, om den pågældende skærm også passer til den Audi model, som man har.

Du kan blandt andet få Audi A4 Apple Carplay, der samtidig passer til Audi A5 og Audi Q5. Det har noget at gøre med, at skærmen er samme størrelse i de tre, og man derfor kan installere samme enhed i de tre forskellige biler.

Det er også muligt at Apple Carplay til Audi A1, der samtidig kan installeres i en Audi Q3. Du kan finde de to modeller og mange andre Audi Apple Carplay lige her på vores side.

Fordele ved Audi Apple Carplay

Der er rigtig mange fordele ved at få en Audi med Apple Carplay eller få Audi Apple Carplay eftermonteret. Du kan nemt tilgå din telefons kontakter, kort og andet, så du kan styre det hele fra den store skærm i instrumentbrættet.

Det er en rigtig god ting at have, hvis du bruger meget tid i din bil, eller hvis du bare nemt vil kunne indtaste en destination, besvare et opkald eller besvare mundtligt på en SMS. Mulighederne er rigtig mange med Audi Apple Carplay, og de fleste er rigtig glade for det.

Det er også derfor, at mange vælger at få Audi Apple Carplay eftermonteret, hvis det ikke allerede er der. Hvis du har spørgsmål til Apple Carplay, hvilken en du skal købe, og om du kan få det eftermonteret, sidder vi klar til at hjælpe.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Audi Apple Carplay.

Fås Audi Apple Carplay som trådløs?

Ja, du kan godt få trådløs adgang til Audi Apple Carplay. Der kan dog være nogle udgaver, hvor det ikke er trådløs. Ønsker du at få det trådløst, kan det være nødvendigt at købe en Apple Carplay USB dongle.

Hvilke Audi kan få eftermonteret Apple Carplay?

Du kan få Apple Carplay eftermonteret i følgende biler: Audi A1, Audi A2, Audi A3, Audi Q3, Audi A4, Audi A5, Audi Q5, Audi A6, Audi A7, Audi Q7 og Audi A8 og Audi S8.

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS