Bilalarm

Viser alle 9 resultater

MTABS1343

3.353,75 kr.

MTAHPS845

3.353,75 kr.

MTABS0511

1.561,25 kr.

MTAHPA605P

699,00 kr.

MTAHPA61TR

635,00 kr.

MTAHPA974

623,75 kr.

MTAHPS55

445,00 kr.

MTAHPA605-5MKABEL

173,75 kr.

Vælg den rette bilalarm

Vi har en bredt udvalg af alarmsystemer til forskellige køretøjer, og vores bilalarmer kommer fra Meta Systems samt Patrolline, som begge er førende producenter til bilindustrien i Europa. Disse produkter anvender nyeste CanBus teknologi i deres bilalarmer, således bilens datasystem og bilalarm enhed kommunikerer sammen. Resultatet er en langt nemmere installation og en trådløs kommunikation til sirenen. Herved undgås kabeltræk fra motorrum gennem kabinen. Det er en god ide at vælge en Canbus styret alarm, da den har den nyeste teknologi. Det sikrer dig, at du får en god og pålidelig bilalarm.

Der er også nogle særlige bilalarmer, der har et integreret system. Det betyder, at hvis der går en alarm, så bliver en medarbejder tilkaldt. Det fungerer ligesom et avanceret sikkerhedssystem i hjemmet, hvor alarmcentralen bliver tilkaldt automatisk.

Sådan virker en bilalarm

Du aktiverer din bilalarm ved at bruge bilens originale nøgle, her kan du enten få bilens blink til at indikere alarm slået fra og til, eller du kan vælge at få lyd til at indikere, at alarmen er slået fra og til. Bilens dørkontakter samt førerrum er overvåget, og kan nemt udbygges med varerum overvågning, løftesensor eller kombineres med en tracker eller flådesystem. En bilalarm leveres typisk med en smart advarselsdiode i en diskret kabinet, og med denne viser du ubudne gæster, der er alarm i bilen.

Vælg bilalarm med GPS sporing og sirene

Du kan blandt andet få en bilalarm med GPS sporing og en bilalarm med sirene. Hvis du har en bil, som du rigtig gerne vil passe på, så kan du med fordel bruge lidt ekstra penge på sikkerheden og vælge en bilalarm med GPS sporing. Det fungerer på den måde, at du får installeret en lille GPS enhed i din bil. Så kan du altid se, hvor din bil befinder sig. Det er særlig brugbart, hvis uheldet er ude, og nogen stjæler din bil. Så vil du kunne se, hvor din bil befinder sig henne. Som en anden ekstra funktion, så kan den GPS sporing også hjælpe dig, hvis du bruger din bil til erhverv. Så kan du nemmere udfylde din kørebog og se, hvor du har kørt.

Vælger du en bilalarm med sirene, som nok er det klassiske billede på en bilalarm. Det er fælles for de fleste bilalarmer, at der er en sirene tilkoblet. Hvis der så kommer ubudne gæster tæt på bilen og eventuelt bryder ind, så vil der lyde en høj alarm. Så bliver folk opmærksomme på, at der er ved at ske noget ved din bil, der ikke skal ske. Ofte er bilalarm med sirene god, hvis du selv er tæt ved din bil. Så vil du, når du hører den høje sirene, muligvis tjekke til din bil. Er du ikke selv i nærheden, vil folk omkring ofte kigge rundt omkring, og så vil man kunne se, hvis nogen er ved at bryde ind i din bil.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service