Kenwood Tilbehør

Viser alle 7 resultater

-13%

KCAX-AD100

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 785,00 kr..

90500

410,00 kr.

90515

410,00 kr.

CAW-CM1804

399,00 kr.

KDNX-MICROFON

299,00 kr.

KKCA-RC700A

299,00 kr.

KKDC-DAB-ANTENNE

275,00 kr.

Vi har naturligvis også et originalt Kenwood tilbehørs program, såsom forskellige Apple og HDMI kabler, som alle er certificerede. Det betyder kablerne virker uden forstyrelser i modsætning til uoriginale. Kenwoods fjernbetjeninger, Dab+ og GPS antenner er i hoveregel standard enheder og går igen på de mange Kenwood modeller m.m.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
Fantastisk god service