Apple CarPlay

Viser 1–24 af 88 resultater

ASMML9400

12.375,00 kr.

KDNR992RVS

10.999,00 kr.

ASMML7200

8.249,00 kr.

ASMML9000

7.999,00 kr.

ASMML9100

7.999,00 kr.

ASMML9200

7.999,00 kr.

KDMX9720XDS

7.999,00 kr.

ASMML9700

7.499,00 kr.

ASMML4200

6.124,00 kr.

ASMML5800

5.999,00 kr.

ASMML5000

5.998,75 kr.

ASMML3500

5.499,00 kr.

ASMML3200

5.499,00 kr.

ASMML3100

5.499,00 kr.

ASMML3600

5.499,00 kr.

ASMML4100

5.499,00 kr.

ASMML6000

5.499,00 kr.

ASMML6500

5.499,00 kr.

Brug din iPhone håndfrit, smart og sikkert med Apple CarPlay. Apple CarPlay er et multimediesystem, der tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder samtidig med, at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Håndfri telefonopkald, sms, musik og meget mere

CarPlay bruger Siri Stemmekontrol, så du kan få trinvis rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere. Helt uden at slippe rattet. CarPlay fungerer endda med de indbyggede kontrolelementer i din bil – som berøringsskærm eller knapper. Vil du også gerne have Apple CarPlay i din bil, så kan du købe systemet hos Carvision og koble det til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm.

En brugerflade du kender fra din iPhone

Med Carplay skal du ikke sætte dig ind i et nyt system.  Du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din iPhone. Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon, finder du en lang række CarPlay Apps i App Store. Apple CarPlay åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen.

En stor del af vores CarPlay udvikling IDCORE, er lokaliseret i Exeter i England og har mange års erfaring i automotiv entertainment. De leverer innovative retrofit CarPlay kvalitets produkter uden at gå på kompromis og sikrer dig som slutbruger et professionelt produkt. Med interne hardware- og software udviklere, har vi en konstant produktudvikling af højeste kvalitet samt en effektiv support. Når et CarPlay system monteres i forbindelse med bilens radio system, vil alle funktioner bibeholdes. Hvis man gerne vil anvende CarPlay navigation med ruteangivelse i kombination med radio, så er man henstillet til at bruge Net- eller DAB-radio, som iøvrigt giver mange fordele.

Seneste skud på stammen er trådløse enheder, som netop er introduceret i Audi, BMW og Mercedes og andre følger løbende.

Hvad er Apple CarPlay?

Apple CarPlay er et multimediesystem, der fungerer sammen med din iPhone. På telefonen ligger allerede en række apps, du kan bruge til Apple CarPlay, fx den stemmestyrede SMS- og telefonfunktion, der hjælper dig med at kommunikere håndfrit, når du er undervejs. Også Apple Maps, der udstyrer din bil med et navigationsanlæg, der er nemt at bruge, ligger allerede på din iPhone. Ved at bruge Siri Apples stemmestyringsfunktion kan du altså sende SMSer og styre din CarPlay navigation uden at slippe rattet.

Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon finder du i App Store en lang række CarPlay Apps ved at søge på CarPlay. Mange er gratis, mens nogle kræver betaling. Blandt det store udvalg af apps finder du fx en lang række digitale radiostationer, podcasts og nyheds- og sportsstationer fra hele verden, hvor du kan finde noget for enhver smag. Der fås også Apple CarPlay Apps, der kan afspille lydbøger, og du kan også bruge velkendte musiktjenester som Tidal og Spotify.

Med Apple CarPlay skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din iPhone.

Apple CarPlay åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation. Gå på opdagelse i App Store og find lige præcis de apps, der kan hjælpe dig på din køretur – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Smartphone-integration med Apple CarPlay
Apple CarPlay giver dig mulighed for at anvende din iPhone håndfrit i bilen på sikker, smart og sjov måde. Systemet tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder, samtidig med at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Hvordan får jeg Apple CarPlay?

I mange nyere biler kan Apple CarPlay efterfølgende integreres og kan kobles til din bils integrerede multimedieskærm. Din iPhone kobles ganske enkelt til systemet ved hjælp af et USB-stik eller trådløst. Apple CarPlay kræver altså at multimedieanlæg og telefon kobles sammen med et kabel eller trådløs opkobling,

Vores CarPlay løsninger understøtter følgende bilmodeller.:
Audi, BMW, Citroën, Mercedes, Mini, Porsche, Peugeot, Toyota, VW, Landrover.

Apple CarPlay er din med chauffør og hjælpende hånd, når du er på farten. Med Apple CarPlay kan du både ringe, sms’e og høre musik uden at fjerne blikket fra vejen.

Det er en stor fordel for bilister der anvender håndholdt mobiltelefon, da de ikke risikerer et klip i kørekortet. I stedet kan de udnytte køretiden til fulde på en fornuftig og sikker måde.

Udseendemæssigt ligner Apple CarPlay dit normale Apple interface, som du kender det fra din iPhone. Så det er legende nemt og hurtigt at gå til.

Apple har standard udvalgt de mest gængse og anvendte apps, men du kan altid tilføje dine egne yndlingsapps til din bils Apple Carplay system.

Apple CarPlay styres ved hjælp af din stemme, så du behøver ikke slippe hænderne fra rattet. Gennem Siri stemmestyring kan du bruge alle din iPhones standard applikationer (apps), hvis blot smartphonen er tilkoblet din bils infotainmentsystem.

Hvilke funktioner har Apple CarPlay?

Kan du lide at høre musik på turen, så kan du sætte din yndlingsmusik på via Apple CarPlay. Du skal blot bede Siri om at afspille det musik, du har liggende på din telefon, og så vil det blive afspillet gennem bilens anlæg. Du kan også høre lydbøger, podcasts eller musik, som kræver netværk, hvis blot du giver Siri besked.

Har man brug for hjælp til at finde vej, kan du også bruge Apples Kort-app via Apple CarPlay. Apples Kort kan både navigere dig, ligesom den kan holde dig opdatere omkring trafikforhold, forventet ankomst og nærmeste benzintank. Skal ruten ændres imens du kører, så får du bare Siri til at hjælpe dig.

Du kan både svare på modtagende opkald, aflytte din telefonsvarer eller ringe op. Siri gør arbejdet for dig og din samtale vil blive afspillet over bilens anlæg. Derved behøver du ikke længere at holde på mobilen. Nemmere, og mere sikkert kan det ikke blive.

Hvordan tilsluttes din iPhone til Apple CarPlay?

Bilen kan have Apple CarPlay installeret med USB-kabel, skal du tilslutte din iPhone til bilens USB-port. Har bilen trådløs Apple CarPlay, skal du blot sørge for, at bilen er indstillet til trådløs eller Bluetooth-forbindelse, og dernæst aktivere Carplay. Biler med USB kabel kan i de fleste tilfælde opdateres via adapter til trådløs CarPlay.

Hvad koster Apple Carplay & hvem montere

Hvis din bil allerede car kabelført Carplay via USB kan du tilkøbe en trådløs opkobling som virker hver gang til kr. 945,-
Har din bil ingen Carplay så er der normalt 2 muligheder. Enten skifter man bilens original radio og sætter en ny 7” touch skærm multimedia enhed i bilen, eller man anvender et CanBus Carplay interface til nyere biler hvor radioen reelt ikke sider ban radio displayet. Priserne her starter fra kr. 2150,- til Peugeot og op til 8999,- for en Porsche CarPlay. Montage af Carplay kan vi tilbyde hos dig af en af vores dygtige installatører, så nemt og bekvemt.

Hvilke biler kan der monteres Carplay i?

Der kan monteres i næsten alle biler. Nyere biler som Audi, BMW, Peugeot, Citroen, Porsche, Landrover, Jaguar, Bentley, Mercedes, VW anvender alle et CanBus carplay interface. De fleste andre bilmærker for et kit bestående af en CarPlay radio headunit, komplet monteringsramme og et rat-interface så funktioner virker via bilens ratbetjening.
Du kan på vores hjemmeside blot taste din bil ind og søge. Så kommer der en eller flere muligheder frem på din bilmodel.

Har du yderligere spørgsmål til, hvordan Apple CarPlay kan installeres i din bil, kan du altid kontakte vores kundeservice på: [email protected] Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service