Sædevarme

Viser alle 2 resultater

SK200315-2

599,00 kr.

SK200315-3

599,00 kr.

Få eftermonteret sædevarme i din bil. Det kan være en kold fornøjelse at sætte sig ud i sin bil, hvis man ikke har monteret sædevarme. Så er du træt af dette, kan du her på siden finde vores udvalg af universale sædevarme systemer, som leveres i carbon typen.

Fordelen ved sædevarme i carbon masket som en bikube, betyder at skulle der opstår en brud på en celle (tråd) virker resten af sædets celler stadig og er intakt. Hos CarVision fås sættene fås med 2 eller 3 elementer og med 3-trins varmestyring for maksimal komfort.

Når man vælger 3 elementer er det typisk til biler med meget brede sæder og så kan man skyde ryg elementer lidt fra hinanden. Sættene kan klippes og tilpasses i højden.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
Fantastisk god service