Parkeringssensorer

Viser alle 7 resultater

MTABP0013

1.599,00 kr.

MTABP0002

999,00 kr.

MTABP0002-SENSOR

336,25 kr.

MTABP0002-HOEJT

218,75 kr.

MTABP0223

199,00 kr.

MTABP0214

123,75 kr.

MTABP0217

73,75 kr.

Få større sikkerhed med en parkeringssensor, der kan forhindre ulykker eller uheld ved parkering på lidt plads. Herunder finder du Carvisions udvalg af parkeringssensorer.

Undgå unødige omkostninger med en parkeringssensor
Parkeringsskader fører til store og unødige omkostninger, som nemt kunne have været forhindret ved hjælp af en parkeringssensor. Mange nye biler bliver i dag leveret med parkeringssensorer fra fabrikken, men er du ikke den heldige ejer af sådan en, kan du sagtens få den eftermonteret. Installationen er virkelig enkel. Du behøver således intet kendskab til bilens mekanik.

Parkeringssensorer til både indvendig og udvendig montering
Vi tilbyder parkeringssensorer fra Meta Systems. Disse kit fås til udvendig montage med en lille kappe eller indvendig montering af sensorer, så de fremstår som originalt fra bilproducenten. Vi forhandler også Paser Smart Park system til visning af parkeringssystem i originalradioen fra bilens front- og bagsensorer.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
Fantastisk god service