Dashcam

Viser alle 7 resultater

KDRV-A601W

2.299,00 kr.

KDRV-N520

2.199,00 kr.
-6%

KDRV-A501W

Original price was: 1.574,00 kr..Current price is: 1.485,00 kr..

Få større køresikkerhed med et dashcam eller forrude kørselsoptager. Dashcam eller forrude bilkamera – der er flere navne for det lille kamera, du kan sætte i forruden af din bil for at filme kørslen. Find et Kenwood dashcam hos Carvision.

Dashcams er populære i Danmark 

Dashcams er steget i popularitet de senere år, da de betragtes som en ekstra sikkerhed og kan anvendes som supplement til bevisførelse ved en ulykke. Dashcams er lovlige i Danmark, hvis du kun filmer på offentlig vej og ikke offentliggør filmen, hvis enkeltpersoner optræder som primært objekt i billedet.

Større køresikkerhed med et dashcam
Dashcams indeholder integrerede førersystemer, der højner sikkerheden under kørslen. Fx sikkerhedsanvisninger og advarselsfunktioner, som kan advare dig om et muligt sammenstød, eller hvis du begynder at køre uden for din bane. Automatisk parkeringsfunktion aktiverer kameraet, når der registreres bevægelse foran det parkerede køretøj. Desuden sikrer en sensor i kameraet, at pludselige hændelser som kollision og hærværk optages og lagres automatisk.

Dashcam med indbygget batteri – nem overvågning på farten
Opladningen til de fleste nyere bilkameraer foregår med et genopladeligt og indbygget batteri. Du tilslutter blot enheden til 12 volt cigar eller USB stikket i din bil. Du kan også tilkøbe et smart tilbehørskabel til skjult strømmontage og du kan herved få bilen til at optage når du er væk fra bilen, og derved vil dit dashcam kunne optage parkeringsskader som når nogen banker ind i din bildør.

Hvilket dashcam skal jeg vælge?
Dashcams findes i flere prisklasser, som blandt andet afhænger af antallet af funktioner samt billedkvaliteten på optagelsen. Vi anbefaler et kamera med Full HD optagelse. Hvis du kører meget om natten, er det værd at investere i et kamera med nattesyn. Ellers kan videomaterialet være stort set ubrugeligt, når først mørket falder på. Dashcams kan fås med indbygget GPS, som automatisk registrerer oplysninger om kørslen, såsom hastighed, længde og retning.

Find et Dashcam til dine behov

Lige her på siden finder du vores udvalg af dashcams, som hver især indeholder forskellige funktioner. Der findes et Dashcam bilkamera for enhver, og du vil hurtigt lægge mærke til at priserne svinger utrolig meget for sådanne produkter.

Kenwood  har derimod lavet en super attraktiv program sortiment til det danske marked. Med den billigste dashcam bilkamera får du en kørselsoptager der kan vise nogle fantastiske optagelser selv i mørke omgivelser optager.
Du vælger først og fremmest ud fra billede kvalitet, og du har brug for en 4K opløsning der giver den ultimative videooptagelse og for øvrigt er det prisvindende Dashcam Eisa Adward 2021, eller du kan stille dig tilfreds med fuld HD Dashcam optager.
Herefter er valget om du ønsker dit Dashcam med mulighed for at tilslutte et kamera nummer 2, og optage inde i kabinen eller bag bilen.
Ingen af vores Dashcam går på kompromis med funktioner de kan det hele, så lige meget hvad du vælger, får du en smart løsning som kan give en øget tryghed når du færdes i trafikken.

Der medfølger redigeringssoftware og app styring.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
Fantastisk god service