Dashcam

KDRV-N520
Kenwood DRV-N520 Kørselsoptager / Dashcam
kr. 2.749,00
KDRV-A601W
Kenwood DRV-A601W 4K HD kørselsoptager
kr. 2.299,00
KRDV-GATOR-HDVR95W
Gator 2 kanals Kørselsoptager / Dashcam Full HD1080P
kr. 2.043,75
KDRV-A700W
Kenwood DRV-A700W Kørselsoptager Wide Quad HD
kr. 1.499,00
SPAR 6%
KDRV-A501W
Kenwood DRV-A501W Wide Quad HD Dash cam kørselsoptager
kr. 1.574,00kr. 1.485,00
KDRV-A301W
Kenwood DRV-A301W Dashcam kørselsoptager Fuld HD
kr. 1.099,00
KDRV-A100
Kenwood DRV-A100 HD daschcamKørselsoptager og 2″ LCD
kr. 599,00
KKCA-R100
Kenwood Bakkamera KCA-R100 kørselsoptager Full HD
kr. 586,25
KKCA-R200
Bakkamera Kenwood Kørselsoptager KCA-R200 Wide Quad HD
kr. 531,25
KRDV-GATORUSB2
Gator kabelsæt til HDVR95W
kr. 175,00
KCA-DR1030
Dash cam power kabel kørselsoptager parkerings funktion m.m
kr. 169,00
Dashcam

Få større køresikkerhed med et dashcam eller forrude kørselsoptager. Dashcam eller forrude bilkamera – der er flere navne for det lille kamera, du kan sætte i forruden af din bil for at filme kørslen. Find et Kenwood dashcam hos Carvision.

Dashcams er populære i Danmark 

Dashcams er steget i popularitet de senere år, da de betragtes som en ekstra sikkerhed og kan anvendes som supplement til bevisførelse ved en ulykke. Dashcams er lovlige i Danmark, hvis du kun filmer på offentlig vej og ikke offentliggør filmen, hvis enkeltpersoner optræder som primært objekt i billedet.

Større køresikkerhed med et dashcam
Dashcams indeholder integrerede førersystemer, der højner sikkerheden under kørslen. Fx sikkerhedsanvisninger og advarselsfunktioner, som kan advare dig om et muligt sammenstød, eller hvis du begynder at køre uden for din bane. Automatisk parkeringsfunktion aktiverer kameraet, når der registreres bevægelse foran det parkerede køretøj. Desuden sikrer en sensor i kameraet, at pludselige hændelser som kollision og hærværk optages og lagres automatisk.

Dashcam med indbygget batteri – nem overvågning på farten
Opladningen til de fleste nyere bilkameraer foregår med et genopladeligt og indbygget batteri. Du tilslutter blot enheden til 12 volt cigar eller USB stikket i din bil. Du kan også tilkøbe et smart tilbehørskabel til skjult strømmontage og du kan herved få bilen til at optage når du er væk fra bilen, og derved vil dit dashcam kunne optage parkeringsskader som når nogen banker ind i din bildør.

Hvilket dashcam skal jeg vælge?
Dashcams findes i flere prisklasser, som blandt andet afhænger af antallet af funktioner samt billedkvaliteten på optagelsen. Vi anbefaler et kamera med Full HD optagelse. Hvis du kører meget om natten, er det værd at investere i et kamera med nattesyn. Ellers kan videomaterialet være stort set ubrugeligt, når først mørket falder på. Dashcams kan fås med indbygget GPS, som automatisk registrerer oplysninger om kørslen, såsom hastighed, længde og retning.

Find et Dashcam til dine behov

Lige her på siden finder du vores udvalg af dashcams, som hver især indeholder forskellige funktioner. Der findes et Dashcam bilkamera for enhver, og du vil hurtigt lægge mærke til at priserne svinger utrolig meget for sådanne produkter.

Kenwood  har derimod lavet en super attraktiv program sortiment til det danske marked. Med den billigste dashcam bilkamera får du en kørselsoptager der kan vise nogle fantastiske optagelser selv i mørke omgivelser optager.
Du vælger først og fremmest ud fra billede kvalitet, og du har brug for en 4K opløsning der giver den ultimative videooptagelse og for øvrigt er det prisvindende Dashcam Eisa Adward 2021, eller du kan stille dig tilfreds med fuld HD Dashcam optager.
Herefter er valget om du ønsker dit Dashcam med mulighed for at tilslutte et kamera nummer 2, og optage inde i kabinen eller bag bilen.
Ingen af vores Dashcam går på kompromis med funktioner de kan det hele, så lige meget hvad du vælger, får du en smart løsning som kan give en øget tryghed når du færdes i trafikken.

Der medfølger redigeringssoftware og app styring.

Vis Mere