Bakkamera med Birdview 360 og DVR optager

Viser alle 7 resultater

SV-FHDBVA15

12.999,00 kr.

SV-FHDBVA17

10.699,00 kr.

SVKBMS620A

Bakkamera med Birdview 360 og DVR optager

360 graders birdview bakkamera system med AI funktion

9.999,00 kr.

SV-DVR428

Bakkamera med Birdview 360 og DVR optager

DVR428 kamera optager 4 kannals med GPS WiFi 4G

6.948,75 kr.

SV-10100295HD

Bakkamera med Birdview 360 og DVR optager

Monitor 10,1″ HD System med touch skærm

3.874,00 kr.

SV-10100293HD

Bakkamera med Birdview 360 og DVR optager

Monitor 10,1″ HD System med Touch til DVR & Birdview

3.749,00 kr.

SV-HD700261DC

Bakkamera Almindelige & Trådløse

Monitor 7″ HD touchscren 3 indgange med zoom

2.799,00 kr.

Birdview 360 grader kamerasystem

Birdview kan f.eks. kombineres med en 7″ eller 10″ HD LCD skærm monitor. Dette 360 grader´s birdview system viser rundt om hele bilen i alle vinkler og ikke mindst i en fantastisk billede kvalitet. Birdview systemet kan optage via den indbyggede hardware i op til flere dage for dokumentation eller overvågning. Birdview systemet har en langt nemmere opsætning-installation end de fleste på markedet, da vi i 2022 har præsenteret som den første på markedets et auto kalibrerings system. Med dette nye system kalibererer du din bil på 5 minutter mod tidligere 3-4 timer.

DVR optager

Vores enhed her er en 4 kanals optager som typisk anvendes i lastbiler hvor man ønsker at have kamera på 4 sider af bilen eller bag en trailer. Systemet her med 4G, wifi og GPS integreret, således du online kan overvåge din bil eller hente dokumentation fra en given optagelse. Enheden kan live optage eller funktion og alarm optagelse. Ud over at man kan se om man f.eks. bakker, optager så er der en indbygget flådestyring som ligeledes kan holde øje med bilens placering, chauffør træthed (tilbehør) eller om man kører for stærkt.

Systemet kan fået uden onlineopkobling til en reduceret pris.

Birdview bakkamera til lastbil, bus og andre store køretøjer 

Hvis man er vant til at køre i et stort køretøj ved man, hvor svært det nogle gange kan være at se, hvad der sker rundt om lastbilen, bussen eller et andet stort køretøj. Det kan give nogle farlige situationer, men heldigvis findes der udstyr, der kan være med til at afhjælpe potentielt farlige situationer.

Det kan eksempelvis være, når en lastbil skal bakke ind et sted. Der vil det være svært at have et 100% klart billede af, hvad der sker bag lastbilen. Heldigvis er der hjælp at hente – man kan nemlig købe et såkaldt birdview, der er en slags trådløs bakkamera til lastbil.

Med et birdview kamera til lastbil, busser eller andre store køretøjer kan du være med til at øge sikkerheden på vejene. Det giver en større tryghed for føreren og de andre trafikanter.

Birdview kamera til lastbil

Et birdview kamera giver føreren af et stort køretøj mulighed for at se hele sin bil i en 360 graders vinkel. Det kan beskrives som en form for bakkamera til lastbil, da sådan et birdview kamera kan give et super effektivt bakkamera. Ved hjælp fra en innovativ 3D teknologi kan man få et overblik over de forskellige vejbaner, så man hele tiden kan se, hvem der ligger både foran og bagved køretøjet.

Der er ingen tvivl om, at det er når et stort køretøj bakker eller svinger til højre eller venstre, at der kan være vinkler, der er svære at se. Derfor er et godt bakkamera til lastbil alfa omega, hvis man gerne vil køre bilen med høj sikkerhed.

Bakkamera til lastbil

Der findes en lang række forskellige bakkamera til lastbil, alt efter hvad man specifikt leder efter. Men med et birdview kamera får du en helstøbt løsning. Det gør det nemlig muligt ikke blot at se, hvad der sker bag ved bilen, men i alle vinkler rundt om det store køretøj.

Det smarte ved at vælge birdview bakkamera til lastbil er også, at det kan filme kørslen undervejs. Det er særligt gavnligt, hvis man kommer ud for en situation, hvor føreren bliver beskyldt for at have kørt ind i noget eksempelvis. Rent faktisk kan det også hjælpe andre bilister, hvis en personbil eksempelvis er kørt ind i en anden personbil. Så kan man ved hjælp af videoerne be- eller afkræfte, hvad der skete.

Hvad er der specielt ved birdview bakkamera?

Det der er specielt ved et birdview bakkamera er, at det ikke bare er et bakkamera til en lastbil. Det kan dække alle vinklerne i lastbilen, der er mindst lige så vigtige at kunne se som bilens bagerste vinkel.

Hvordan kan et birdview kamera gøre trafikken mere sikker?

Det vigtige er, at det kan være med til at øge sikkerheden på den måde, at man som fører af bilen altid kan se, hvad der sker omkring køretøjet. Hvis man eksempelvis kan se en cyklist køre bag lastbilen, så kan man afvente, indtil at cyklen er forbi – og dermed undgå en eventuel kollision.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service