Helt ny flådestyringsplatform med et hav af funktioner til din virksomheds flåde

Livesporing, kørselsanalyse, tidslinjer og rapportsystem er bare nogle af de smarte funktioner inkluderet i vores nye scallerbare platform. 

Udvalgte funktioner

Herunder kan du læse om nogle af de funktioner du kan få med vores system.


LIVE SPORING

Direkte overblik over hele flåden. Se live hvor alle køretøjer befinder sig.

CHAUFFØROVERSIGT

Opret dine chauffører og tildel disse til specifikke køretøjer. Derved har du altid styr på hvem der kører hvor.

BRÆNDSTOFFORBRUG

Hold styr på hele flådens brændstofforbrug. Optank og upload kvitteringer i appen.

RAPPORTSYSTEM

Stort rapportsystem. Herunder kørebog til Told & Skat. 

KØRSELSANALYSE

Få adgang til udvidet analyse og kørselsadfærd. Optimer din flådes kørsel og minimer dine omkostninger.

UHELDSREGISTREING

Få et overblik og analyse af køretøjer uheld.

 

Vil du vide mere ? MKOBD22
OB22 OBD GPS tracker
kr. 700,00 Tilføj til kurv MK75
T.75 – MetaTrak – Canbus Alarm m. Tracker
kr. 2.399,00 Tilføj til kurv MKT342
T342 Forsikrings godkendt GPS sporingsenhed til flådestyring
kr. 2.159,20 Tilføj til kurv MK20
MetaTrak T30 Tracker, mini flådestyring og vanvidskørsel
kr. 1.599,20 Tilføj til kurv MK10
WI 10.B Bluetooth tryknap til T342
kr. 310,00 Tilføj til kurv MK-B9-1
Wi 9.1B Trådløs ID tag til T342
kr. 300,00 Tilføj til kurv

Flådestryring

Smart og innovativ flådestyring af biler

Der kan være rigtig mange gode grunde til at have flådestyring af biler. Helt basalt set betyder flådestyring af biler, at man sporer en eller flere biler fra en samlet enhed. Der er nogle avancerede flådestyringsprogrammer, der gør det nemt for erhverv at have styr på mange biler og lastbiler. Så kan du hele tiden se, hvor køretøjerne befinder sig.

Det er særligt i erhverv, hvor virksomheden har ansatte kørende på landevejene, at flådestyring kan blive relevant. For det første kan det give virksomheden et overblik over, hvor bilerne befinder sig henne. Derudover er det også meget brugbart i situationer, hvor en bil uheldigvis bliver stjålet. Så vil man i realtid kunne følge den stjålne bils lokation.

Der er især også mange leasingselskaber, der har stor gavn ved at have flådestyring af biler. Leasingselskaber har ofte rigtig mange biler, og det kan være svært at holde overblikket over dem. Ved at indføre flådestyring af biler der leases ud, kan man få et helt komplet overblik over alle bilerne. Desuden kan de trackes, så hvis en bliver stjålet, kan man finde dens lokation.

Du kan med flådestyring også gå ind og tracke den enkelte chauffør. Det er ikke nødvendigvis fordi chaufføren skal overvåges, men det kan eksempelvis være relevant ift. køretider og tidsoptimering.

Flådestyring med innovativ brugerflade

Du kan med flådestyring holde styr på dine bilers placering, kørestil, brændstofkontrol og chauffører med den komplette flådestyrings softwareplatform. Flådestyringen indeholder en smart rapport generator og 5 års dataopsamling.
Sådan en innovativ brugerflade er især smart for virksomheder, der føler, at de bruger enormt meget tid og kræfter på netop at holde øje med deres biler. Det kan være alt lige fra, hvor de befinder sig til, hvor meget brændstof, der bliver brugt.

Det kan hurtigt ses som en form for overvågningsmiddel, men det skal faktisk ses som et professionelt hjælpemiddel for mange virksomheder. Det kan eksempelvis være flådestyring af lastbiler, hvor lastbilerne er ude på en rute for at lave leverancer. Så kan man på kontoret nemt se, hvor langt chaufføren er, uden at man skal forstyrre dem.

Indsaml viden om kørsel med din flådestyring

Hvis du vælger at bruge flådestyring, kan du få adgang til en række forskellige rapporter. Det kan eksempelvis være den elektroniske kørebog, der blandt andet kan bruges til administration af kørselsregnskab og godtgørelse i flådestyring eller som privatperson. Disse data tilbydes i flere formater og evt. API integration tilbydes. Så kan al information nemt og hurtigt blive læseligt.

Som virksomhed kan mere viden også betyde, at I bedre kan regne ud, hvor I kan optimere henne. Det kan være, at en chauffør har en kørestil, der generelt bruger meget mere brændstof i gennemsnit end nogle af de andre. Det kan også være, at nogle ruter generelt kan optimeres bedre ud fra den viden, som flådestyring af bilerne kan give. Mulighederne for at optimere kørslen er mange.

Få adgang til automatiserede rapporter

Det er muligt at gøre sådan, at du kan få besked, når en person stiger ind eller ud af bilen. Derudover så kan du få rapporter, der viser, hvordan dine forskellige chauffører kører deres biler. Ud fra dem kan du se, om der er steder, der kan optimeres, eller om der er noget chaufføren selv bør være opmærksom på.

Den enkelte chaufførs kørselsmønster kan blive analyseret og bruges til at forbedre og optimere kørslen fremadrettet. Det kan være guld værd for mange virksomheder at få indblik i dette.

Det hele kan blive styret via en brugervenlig app til telefon

Den nye innovative app er yderst brugervenlig med information på forsiden om bilens anvendelse privat/erhverv. Det er også igennem her, at en kvittering eksempelvis kan uploades direkte fra chaufføren.
Så har du som ansvarlig for kørslen nem og hurtig adgang til de omkostninger, der kommer på vejene. Det er en gennemtænkt flådestyrings platform til mange virksomhedstyper med minimal investering.

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring flådestyring.

Hvad er flådestyring?
Flådestyring af biler kan inkludere mange ting, men det er først og fremmest en måde at overvåge og have et overblik over flere køretøjer. Her kan man bruge forskellige programmer til at gøre det nemmere.