Loftskærme

Viser alle 4 resultater

ASMIT154DVD

9.998,75 kr.
-75%

ASMIT120DVD

2.250,00 kr.
-63%

ASMIT102DVD

2.000,00 kr.
-71%

ASMIT101DVD

2.000,00 kr.

Her finder du vores udvalg af dvd flip ned loftskærme. Hold børnene beskæftiget, når du kører. Det øger sikkerheden under kørsel.

Vores sortiment strækker sig fra 9″ til 17″ loftskærmer og nogle med indbygget DVD-afspiller og HDMI-indgang. En stor del af disse dvd- loftskærme en motoriseret og er udstyret med en speciel kobling der sikre vandalisme, som f.eks. et barn manuelt trykker skærme på plads.

Så familie tiden på vejen er lige blevet meget bedre. Carvision´s underholdningssystemer er perfekt for dine passagerer som kan nyde en billedkvalitet i utrolig høj kvalitet, og nyde deres favorit film eller udsendelse på alle bilture.

Brugervenlig

Betjeningsknapperne er placeret på enhedernes forside for nem tilgængelighed for både børn og voksne, eller via medfølgende fjernebetjening. Kan tilsluttes vilkårligt antal infrarøde hovedtelefoner, så  børnene kan se deres favoritfilm uden at blive forstyrret af omgivelserne.

Nogle enheder har HDMI-indgang og tillader videoafspilning fra hvilken som helst HDMI-understøttet enhed, som f.eks. en smartphone med HDMI-adapter. Systemet er udstyret med en AUX-indgang til forbindelse til eksterne kilder som f.eks. iPod, iPhone, iPad eller spillekonsol (3. parts kabler sælges separat fra producenter). Tilslut en USB-enhed for at afspille videoer med de mest gængse videoformater som f.eks. AVI, MPEG, MP4, MOV, FLV, RMVB, MP3, WMA, AAC og JPEG.

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS