Loftskærme

Viser alle 3 resultater

ASMIT101DVD

899,00 kr.

ASMIT102DVD

799,00 kr.

ASMIT850ROOF

498,75 kr.

Her finder du vores udvalg af dvd flip ned loftskærme. Hold børnene beskæftiget, når du kører. Det øger sikkerheden under kørsel.

Vores sortiment strækker sig fra 9″ til 17″ loftskærmer og nogle med indbygget DVD-afspiller og HDMI-indgang. En stor del af disse dvd- loftskærme en motoriseret og er udstyret med en speciel kobling der sikre vandalisme, som f.eks. et barn manuelt trykker skærme på plads.

Så familie tiden på vejen er lige blevet meget bedre. Carvision´s underholdningssystemer er perfekt for dine passagerer som kan nyde en billedkvalitet i utrolig høj kvalitet, og nyde deres favorit film eller udsendelse på alle bilture.

Brugervenlig

Betjeningsknapperne er placeret på enhedernes forside for nem tilgængelighed for både børn og voksne, eller via medfølgende fjernebetjening. Kan tilsluttes vilkårligt antal infrarøde hovedtelefoner, så  børnene kan se deres favoritfilm uden at blive forstyrret af omgivelserne.

Nogle enheder har HDMI-indgang og tillader videoafspilning fra hvilken som helst HDMI-understøttet enhed, som f.eks. en smartphone med HDMI-adapter. Systemet er udstyret med en AUX-indgang til forbindelse til eksterne kilder som f.eks. iPod, iPhone, iPad eller spillekonsol (3. parts kabler sælges separat fra producenter). Tilslut en USB-enhed for at afspille videoer med de mest gængse videoformater som f.eks. AVI, MPEG, MP4, MOV, FLV, RMVB, MP3, WMA, AAC og JPEG.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service