Modificeret Sinus inverter

Viser alle 4 resultater

PRO-PPI3000-12MOD

3.999,00 kr.

PRO-PPI2000-12MOD

3.624,00 kr.

PRO-PPI2000-24M

2.499,00 kr.
-25%

PRO-PPI2000-24MR

Original price was: 2.498,75 kr..Current price is: 1.875,00 kr..

Bemærk at der findes to typer invertere. 230V spændingen kan leveres enten som en ren sinus kurve (lige som elnettet) eller som en såkaldt modificeret sinuskurve. Sidstnævnte er en billigere løsning, men har også nogle begrænsninger og kan derved ikke anvendes til følsomt elektronik

Vi har på det danske marked udvalgt nogle modificerede sinus invertere, som typisk bliver brugt af bilopbygger til køleskab, traditionelt værktøj samt mikroovne.

Her skal man typisk vælge en effekt der er 20% – 40%  større ens ens forbrug kontinuerlige forbrug, da en modificeret inverter har laveret effektivitet og udnytningsgrad, men til gengæld noget billigere end en ren sinus inverter.

Generelt:

En “modificeret sinus inverter” og en “ren sinus inverter” er to typer strømomformere (invertere) brugt til at konvertere jævnstrøm (DC) til vekselstrøm (AC). Forskellen mellem dem ligger i den type vekselstrøm, de producerer, og i mængden af varmeudvikling under deres drift. Lad os se nærmere på forskellene:

  1. Modificeret sinus inverter: En modificeret sinus inverter producerer en mere trappet og firkantet form af vekselstrøm, der ligner en bloktrappe snarere end en glat sinusform. Denne form for vekselstrøm er billigere at producere, hvilket gør modificerede sinus invertere mere økonomiske og bredt tilgængelige. Imidlertid er denne form for vekselstrøm ikke helt identisk med den sinusformede strøm, som vi normalt modtager fra strømforsyningerne.

Varmeudvikling: På grund af den mere komplekse og trappetrinformede strømudgang kan modificerede sinus invertere have en højere grad af harmoniske komponenter. Dette kan føre til øget varmeudvikling i elektroniske apparater, der drives af denne type inverter. Nogle følsomme apparater som computere, medicinsk udstyr og elektroniske motorer kan også have problemer med at fungere ordentligt på denne strøm, og der er en lille risiko for, at inkompatible apparater kan blive beskadiget.

  1. Ren sinus inverter: En ren sinus inverter producerer en glat sinusformet vekselstrøm, der er identisk med den strøm, der kommer fra almindelige stikkontakter i hjemmet. Denne type inverter er mere avanceret og avanceret, og den er designet til at levere en højere kvalitet af vekselstrøm, der er kompatibel med næsten alle elektriske apparater og elektronik.

Varmeudvikling: På grund af den glatte sinusformede udgang har ren sinus invertere en lavere risiko for at forårsage elektroniske apparater at overophede. De producerer mindre harmoniske forvrængninger og kører mere effektivt. Dette betyder, at varmeudviklingen normalt er lavere i ren sinus invertere sammenlignet med modificerede sinus invertere, hvilket bidrager til en mere stabil og pålidelig drift.

I konklusionen er forskellen mellem varmeudviklingen mellem en modificeret sinus inverter og en ren sinus inverter, at modificerede sinus invertere normalt producerer mere varme på grund af de højere harmoniske forvrængninger i deres udgangssignal. Ren sinus invertere er mere effektive og giver en bedre kvalitet af vekselstrøm, hvilket resulterer i mindre varmeudvikling og sikrer kompatibilitet med en bredere vifte af elektriske apparater og udstyr.

OBS! Det nyeste værktøj som f.eks en slagboremaskine eller et køleskab der er Co2 venligst har et pulserende startup strøm. Disse kan være op til 4 -7 gange det kontinuerlige forbrug der står på f.eks køleskabet. En inverter uanset fabrikat vi slå fra hvis spidsbelastning er for stor, men en inverters højfrekvente strømforsyning tager skade på sigt, og vil resultere i at inverteren ødelægges.

Vores kunder siger go´ for os

Jørgen Reinholdt
Jørgen Reinholdt
2024-03-13
Fantastisk service og produkt helt i top.
Allan Nørgaard
Allan Nørgaard
2023-12-20
God butik med god service og god hjælp
Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
Johnny Lindhardtsen
Johnny Lindhardtsen
2022-08-11
Verdensklasse service
Kurt Birch
Kurt Birch
2022-08-02
Altid god service
Johnny Siebers
Johnny Siebers
2021-12-15
Helt igennem fantastisk service, kan varmt anbefale CarVision.
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Kjeld Christensen
Kjeld Christensen
2021-07-13
Fantastisk god service