Navigation og GPS til bll

KDNX451RVS
Kenwood DNX451RVS 6,1″ Truck Navigation med Garmin kort
kr. 8.999,00
KDNX5190DABS
Kenwood DNX5190DABS 6,8″ Navigation og DAB+ modtager
kr. 6.999,00
ASMMMPSA7003
Navigation – Citroën C3/C4/Jumpy SMEG2 3 års P14
kr. 6.021,25
ASMMMPSA5003
Navigation – Peugeot 3008 m. SMEG2 – 3...
kr. 6.021,25
ASMMMPSA6003
Navigation – Peugeot 208/2008 SMEG2 3 års P14
kr. 5.480,00
ASMMMPSA6000
Navigation – Peugeot 208/2008 SMEG2 2020 kort P15
kr. 5.480,00
ASMMMPSA5000
Navigation Peugeot 3008 og Citroën 2017 kort P15
kr. 5.480,00
RABAT 17%
ASMMMSO5000
Skoda Octavia Seamless Navigation
kr. 5.998,75kr. 4.999,00
KSDMX5020WUP
VW Volkswagen UP Apple CarPlay & Android Auto...
kr. 4.998,75
GM785LMT-D-DIZL
Garmin Camper 780LMT-D DEZL
kr. 4.998,75
KSDMX5020KR
Kia Rio II Carplay & Android Auto multimedia...
kr. 4.375,00
ASMMMVW60100
Navigation VW/Skoda/Seat navigation til MIB1 & MIB2
kr. 3.999,00
RABAT 27%
ASMMMPSA7000
Navigation – Citroën C3/C4/Jumpy SMEG2 – 2018 P15
kr. 5.480,00kr. 3.999,00
KSDMX5020VAG
Apple CarPlay kit VW Skoda Seat 2003-2014
kr. 3.699,00
ASMML1000
Mirrolink – Peugeot 108, Citroën C1, Toyota Aygo
kr. 1.799,00
Navigation og GPS til bll

Sådan vælger du navigation til bil

Det er langt fra alle af os, der slet ikke har brug for en eller anden form for navigation til bilen. Det kan være rart at blive guidet fra A til B på den hurtigste og bedste måde.

Engang var den eneste form for ruteplanlægning igennem de fysiske kort, men den tid er heldigvis forbi. Nu foregår det nemlig digitalt, og det gør det hele væsentlig nemmere. Vi har prøvet at samle al vores viden omkring, hvordan man vælger den bedste navigation til bil.

Brug Apple Carplay som navigation

Der er flere forskellige former for navigation. Efterhånden er der en del biler, der har installeret GPS i en skærm forrest i bilen. Der vil ofte være en eller anden form for GPS, men i mange biler er der mulighed for Apple Carplay.

Apple Carplay er en måde at bruge sin iPhone i bilen. Du får de helt basale apps fra din iPhone op på skærmen i bilen, og du kan dermed styre dine SMS’er, opkald og ikke mindst navigation fra bilen.

Hvis du har Apple Carplay i din bil, så er det oplagt at bruge Apples navigationssystem. Det fungerer på den måde, at du enten på telefonen eller direkte via Apple Carplay i bilen indtaster din adresse. Du kan så efterfølgende styre navigationen direkte på skærmen, så du ikke skal tage din telefon frem under kørsel. 

Det er super nemt at bruge, og det er selvfølgelig rart, hvis din bil på forhånd har Apple Carplay installeret, for så skal du blot forbinde din iPhone til din bil. Efter det er du klar til at komme sikkert og nemt fra A til B. Alternativt kan det i mange biler eftermonteres. 

Indbygget navigation til bil

Som nævnt er der rigtig mange biler, der efterhånden har indbygget navigation i bilen, eller hvor der er mulighed for Apple Carplay. Hvis det ikke er tilfældet for dig, eller du bare gerne vil have en ny navigation, kan du vælge en indbygget navigation til bil.

Der findes et hav af forskellige mærker, der laver nogle rigtig gode indbygget navigation. Der er eksempelvis TomTom GPS eller Kenwood, hvor du med stor sandsynlighed kan finde en passende navigation, der passer til dit behov. Hvis du har brug for andre navigationskort til din navigation, kan du købe forskellige navigationskort hos os. 

Håndholdt navigation til bil

Hvis du ikke har mulighed for at bruge Apple Carplay eller få en indbygget GPS, er der heldigvis også en løsning for det. Du kan nemlig også købe en såkaldt håndholdt GPS. Det er nok det, som mange af os husker som værende de første digitale GPS’er, der sad i forruden i bilen. 

De gode håndholdte GPS’er kan du stadig få, og du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, alt efter hvor stor en skærm du ønsker at have. Flere af de håndholdte navigationer har nogle smarte funktioner, der gør, at du eksempelvis kan se, hvilken benzin tank der er i nærheden. Det kan være meget brugbart, hvis man kører i et område, som man ikke kender og er ved at løbe tør for benzin.

Køb en forsikringsgodkendt GPS tracker

Der findes desuden også det, som man kalder for GPS tracker. Dette er noget, der hjælper dig med at kende din præcise position samt, hvor hurtigt du kører i din bil på det pågældende tidspunkt. Du kan hos os finde et udvalg af forsikringsgodkendte GPS trackere. Det er super brugbart at installere en GPS tracker i sin bil, da den er særlig god, hvis din bil skulle blive stjålet.

Hvis du installerer en GPS tracker, kan du holde øje med, hvor din bil bevæger sig hen i tilfælde af, at den skulle blive stjålet. Du kan blive informeret, hvis din bil bliver flyttet, uden at den er blevet tændt. Du kan også få besked, hvis der er nogen, der fjerner trackeren, eller hvis den er ved at løbe tør for strøm. En GPS tracker er til dig, der rigtig gerne vil passe på din bil.

Kend dine behov og vælg din navigation ud fra det

Det er en rigtig god ide at kortlægge, hvad du gerne vil bruge din GPS til. Det lyder måske meget basalt, men det er nu et meget godt sted at starte. Hvis du blot har brug for at komme fra A til B, behøver du ikke at købe en meget avanceret GPS. Der kan Apple Carplay eller bilens egen indbyggede GPS være en god ide. 

Har du brug for mere end blot simpel navigation, findes der netop et hav af lækre GPS’er, som du enten kan integrere direkte i bilen eller sætte fast i bilens forrude. Der kan en GPS ofte noget mere end blot at navigere dig igennem ruten. 

Det kan være en god ide at læse under hver GPS, hvad der lige gør, at den ene er speciel ift. den anden. Så kan du snævre dit felt ind og finde ud af, hvad du har brug for, og hvad der er lækkert at have.

Du kan også se vores udvalg af modeltilpasset navigation.

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål om navigation til bil.

Hvad er den bedste navigation til bil?

Det er meget svært at svare på, hvad den bedste navigation til bil er for den enkelte bilist. Derfor håber vi, at du ved at læse denne her guide er blevet en smule klogere på, hvilket navigationssystem der er bedst.

Hvordan kan man bruge Google Maps til navigation?

Hvis du har Apple Carplay eller Android Auto kan du bruge Google Maps’ app som navigation. Alternativt hvis du ikke har en skærm, kan du sætte din telefon i forruden og bruge din telefon.  

Hvordan opdaterer jeg mit navigationskort?

Det er meget forskelligt, hvordan du kan opdatere dit navigationssystem, da det afhænger af, hvilken GPS du har. 

Vis Mere