CanBus interface Speedsignal-Tænding-Bakgear

1.299,00 kr.

Dette interface er en multi-ouput CAN Bus-interface, der er designet til at give en universel løsning til installation af elektroniske produkter efter køretøjer til køretøjer, der er udstyret med CAN Bus-ledninger. Denne grænseflade har “Key-In” -detektion med kompatible køretøjer, der gør det muligt at lade tænding forblive aktiv, når tændingen er slukket, men nøglen forbliver i tændingen.CanBus interface Speedsignal-Tænding-Bakgear

1.299,00 kr.

Fjernlager - 3-5 dages levering

EAN: 5700001008207 Varenummer (SKU): LAP-CNECT-NAV3 Kategorier: ,

Vores kunder siger go´ for os

Bendy Duncker
Bendy Duncker
2023-04-24
God service og lave priser med god support
Jens Elling
Jens Elling
2023-01-27
Altid god service, de har alt til bilen og mere til
Franck Falsager
Franck Falsager
2022-10-03
fartpilot til aygo. Jesper svarer en lørdag efter på mine spørgsmål og mandag morgen ringer han, og lige får stillet et par spørgsmål og siger den bliver sendt idag.. pisse go service
sven åge jensen
sven åge jensen
2021-08-13
Hej jeg ønskede car Play i min bil… som er min baby…. Jeg ønskede absolut at finde et prof firma til at udføre opgaven….. På nettet løb jeg på Car Vision…. Jeg fik en ualmindelig og fantastik information omkring mit ønske… så var ikke et minut i tvivl om jeg havde valgt den rigtige til at udføre mit ønske…. Dagen kom og Gregers som monterede det mødte til aftalt tid…og udførte opgaven med bravur…. Sååå kan give Car vision de beste anbefalinger…. Brug dem i vil aldrig fortryde at samarbejde med dem…. M.v.h Super Tilfreds Kunde
Lars Blom, SK Caravan
Lars Blom, SK Caravan
2019-10-25
meget kompetent Personale, giver hurtig en hjælpene hånd kan varmt anbefales
Michael Morud
Michael Morud
2019-10-25
Havde lidt udfordringer med mit navigation - virkelig professionel service, kan virkelig anbefale Carvision ApS